Annonce
Odense

Filmpodcast kan opleves på fyens.dk

Festivalleder Birgitte Weinberger og skuespiller Claus Riis Østergaard taler film i OFFs nye podcastserie. Arkivfoto: Christian Nordholt
Den fynske filmfestival OFFs nye podcast kan nu også høres her på fyens.dk
Annonce

Det startede som en idé under corona-nedlukningen. Og nu bliver Odense International Film Festivals nye podcast "Kort er godt" udbredt til et større publikum. Ved at følge linkene i denne artikel kan du nemlig dykke ned i podcasten, der laves af festivalleder Birgitte Weinberger og skuespiller Claus Riis Østergaard.

- Jeg elsker at se film og at tale om dem, og her var der en, det var hyggeligt at snakke film med, siger OFF-chefen om samarbejdet med Claus Riis Østergaard, der daterer sig tilbage til, at Weinberger forgæves havde forsøgt at få Østergaard til at blive jury-medlem på festivalen, men siden fik ham hyret til at være vært for det seneste pris-uddelings-fest, og der fandt de to ud af, at de havde meget at snakke om.

Det er også, fortæller Weinberger og Østergaard samstemmende, helt bevidst, at stilen er afslappet og langt tættere på en god passiar end på det belærende.

- Det er lige fra hoften, siger Birgitte Weinberger.

- Det giver en frihed, at vi ikke skal stå til ansvar for en eller anden radiodirektør, supplerer Claus Riis Østergaard.

Rent praktisk foregår "Kort er godt!" på den måde, at Birgitte Weinberger udvælger filmene, der skal konverseres om. De forskellige podcasts kan også findes på OFF's hjemmeside eller Facebook-side, og der er der også links, som gør det muligt at se filmene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce