Annonce
Nordfyn

Filmisk biltyveri: Muskelbil til 500.000 kroner kørt gennem hegn

Autoforhandler Peter Marcussen har mistanke om, hvem der står bag tyveriet. Foto: Dorthe Wolff
En bil med en nypris på over 500.000 kroner blev natten til lørdag stjålet fra en autoforhandler i Bogense. Gerningsmændene var muligvis forbi forretningen tidligere på ugen for at stjæle nøglerne på forhånd.
Annonce

Bogense: Det lyder næsten som noget fra en film.

En bil til over en halv million kroner i nypris tordner gennem et hegn for derefter, må man formode, at køre væk fra gerningsstedet i en vis fart.

Ikke desto mindre var det det, der blev starten på autoforhandleren Peter Marcussens weekend, da han blev ringet op lørdag formiddag med en nedslående besked.

- Der er blevet stjålet det, man kalder en muskelbil. Det er en meget speciel bil, som har en høj nypris, og som ikke har kørt ret mange kilometer. Så den har jo nok været attraktiv.

Muskelbilen - eller turbobilen, som Peter Marcussen også kalder den - var en hvid Mazda 3 MPS årgang 2011.

- Det er en speciel bil, fordi det er en turbobil og sådan en Mazda til over en halv million, det er der ikke ret mange, der køber.

Annonce

Særlig mistanke

Peter Marcussen har en mistanke om, at man allerede tidligere på ugen har stået over for gerningsmændene inde i forretningen.

- Der var nogle østeuropæere i forretningens åbningstid i sidste uge, som muligvis har formået at få stjålet nøglerne. Vi har en mistanke om, at det har været dem. Altså at de var hos os for at stjæle nøglen tidligere på ugen og så er vendt tilbage i weekenden. For man kan ikke stjæle sådan en bil, uden at du har nøglen.

Indbruddet er sket mellem fredag klokken 18 og lørdag klokken 10, og gerningsmændene har altså forladt forretningen ved at køre igennem et hegn. Et stunt, der må give visse skader på bilen, formoder Peter Marcussen, der håber, at bilen bliver fundet.

- Jeg håber da rigtig meget, at man finder de her gerningsmænd, for det er en unik bil, man ikke bare lige støder på.

Han fortæller, at bilen var indregistreret og kaskoforsikret.

- Det giver ikke mening at stjæle sådan en bil, når den er indregistreret og man ikke har en registreringsattest.

Udover at gerningsmændene har stjålet bilen, har de også opbrudt dørene til salgskontoret og forgæves forsøgt at opbryde et pengeskab med en vinkelsliber. Peter Marcussen har ingen videoovervågning af gerningsmændene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kostede en kvart million: Fem influencere hyret til at lokke turister til Fyn på Instagram

Annonce