Annonce
Odense

Fik stjålet bilen, men den kom ikke så langt: Da den blev fundet, var der ballade

En mand fik tirsdag aften stjålet sin bil på Henriettevej i Odense. Den kom dog ikke så langt. Arkivfoto: Michael Bager.

Odense: Tirsdag aften omkring 20.45 blev en 10 år gammel Mazda 6 stjålet på Henriettevej i Skibhuskvarteret. Ejeren havde kortvarigt forladt bilen, og inden vedkommende kom tilbage igen, var den altså væk. Det skulle dog vise sig, at tyven ikke var kommet så langt med bilen. Den blev nemlig fundet igen omkring 20 meter længere nede af gaden. Her var bilen kørt ind i tre andre biler, fremgår det af politiets døgnrapport.

Hvordan det stiller den uheldige bilejer rent forsikringsmæssigt, fremgår ikke. Ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside dækker kaskoforsikringen, hvis bilen bliver stjålet, eller der opstår skader i forbindelse med tyveri fra bilen. Forsikringsselskaberne lægger imidlertid også stor vægt på, om man har handlet "groft uagtsomt" ved f.eks. at lade nøglen sidde i tændingen, mens man er væk. I de tilfælde vil selskaberne typisk ikke udbetale erstatning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce