Annonce
Ugens Bedste

Fik du stillet sulten i ugens løb?

Annonce

Min læge vil givet nikke anerkendende, når jeg fortæller, at der kan gå halve år mellem, at jeg overgiver mig til pølsevognens fristelser. Men set fra et journalistisk perspektiv, kommer jeg der faktisk alt for sjældent. Fordi pølsevognen udmærker sig ved, at man kan få stillet andet end sulten. Det er også et godt sted at komme, hvis man vil have stillet nysgerrigheden. Pølsevognen er nemlig ofte central for udveksling af rygter og relevante historier.

Derfor var det ikke alene sulten, der fik Odense-redaktionens udrykningshold til at slå sig ned hos Ole "Pølse" i Bellinge Grillen forleden. Det var i lige så høj grad nysgerrigheden efter gode, lokale historier. Og nysgerrighed er det brændstof, der i disse uger driver et udrykningshold fra Odenseredaktionen rundt i alle hjørner af Odense Kommune. Den faste base på Banegårdspladsen er skiftet ud med adresser i eksempelvis Aasum, Højstrup, Sanderum og altså pølsevognen i Bellinge.

Den offensive måde at flytte redaktionen helt tæt på det liv, vi gerne vil skildre, praktiseres allerede flittigt af vores lokalredaktioner i eksempelvis Middelfart, Assens og Ringe. Med stor succes! Fordi I spiller med, kære læsere. Fordi I generøst deler jeres historier, sager og synspunkter med redaktionen, som det var tilfældet med den gruppe Bellinge-borgere, der fortalte vores udsendte om deres arbejde på at skabe fundamentet for en nyt samlingssted i Odense-forstaden. Det kom der en relevant artikel ud af. En hverdagshistorie, der går tæt på livet, som det leves og opleves, når man bor i Bellinge.

Derfor er Fyens Stiftstidendes redaktionelle udrykningshold kommet for at blive. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du brænder for en sag eller inde med en historie, vi skulle komme forbi og se nærmere på. På mandag er udrykningsholdet på campus/universitetet. Så kig gerne forbi eller skriv dit tip i en mail til odense@fyens.dk.

For når det gælder gode historier fra Fyn, har vi det lige som de fleste: Vi er ganske enkelt umættelige.

God weekend.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce