Annonce
Nordfyn

Fik del i hjælpepakke: Hanne undgik at fyre sin eneste medarbejder

Hanne Bang Hansen, der har Frøken Bang, glæder sig over hjælpen fra de statslige hjælpepakker. Foto: Henrik Larsen
For Hanne Bang Hansen, der har dametøjsforretningen Frøken Bang i Bogense - og på nettet, er det gået nemt og smertefrit at få del i en af de statslige hjælpepakker. Gevinsten er, at hun har undgået at måtte fyre sin eneste medarbejder.

Bogense: På listen over hvilke nordfynske virksomheder, der har fået del i de statslige hjælpepakker, optræder dametøjsforretningen Frøken Bang i Bogense som dén, der har fået næstmindst i støtte til lønkompensation.

18268 kroner for at være helt præcis.

Indehaver Hanne Bang Hansen fortæller, at beløbet er gået til at betale en vis procentdel af lønnen til den eneste medarbejder, hun har ansat - og det til at arbejde 15 timer om ugen i forretningen, hvori der både kan handles i fysisk forstand og på nettet. I forhold til de beløb som andre og større virksomheder har fået i støtte, klinger godt 18.000 kroner ikke af så meget. Virkeligheden er, at beløbet har gjort, at Hanne Bang Hansen ikke har været nødsaget til at skille sig af med sin medarbejder.

- Det var nemt at søge på virk.dk, og det gik også stærkt med at få pengene udbetalt, siger hun.

Hun har også søgt og fået bevilliget cirka 23.000 kroner i støtte fra puljen "midlertidig kompensation til selvstændige som følge af coronavirus". Det beløb går til at betale udgifter. Løn får Hanne Bang Hansen ikke selv meget af i denne tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce