Annonce
Kultur

Festspil tror på det: Musical gennemføres til august

Knud Møller, formand for Frøbjerg Festspil, ses her på scenen ved en tidligere lejlighed. Han tror på, at man i år kan gennemføre et festspil og derfor vise musicalen "Midt om Natten". Arkivfoto: Lærke Bjørn Bang

Frøbjerg: "Det skal nok gå det hele".

Sådan indledes den pressemeddelelse, som Frøbjerg Festspil har sendt ud.

Frøbjerg Festspil satser på at kunne gennemføre musicalen ”Midt om Natten” til august. I 2020 ramte Covid-19-pandemien. Det bevirkede, at Frøbjerg Festspil desværre måtte udsætte musicalen ”Midt om Natten” til i år.

"Vi ærgrede os naturligvis, men oplevede samtidig en enorm stor opbakning fra vores publikum. Rigtig mange valgte at lade købte billetter gå videre til 2021. Det varmede", skriver Knud Møller, der er formand for Frøbjerg Festspil, i pressemeddelelsen.

Men Knud Møller spørger også: Kan man gennemføre i 2021?

"Svaret er, at det ved vi endnu ikke. Men vi tror på det. Vi tror på, at disse mærkelige, uforudsigelige og trælse tider snart er slut. Vi tror på vaccinationerne. Vi tror på tests. Vi tror på, at nedlukningerne virker. Vi tror på, at Danmark i løbet af foråret og forsommeren åbnes", skriver Knud Møller.

Annonce

Klassiker

Samtidig satser festspillet på, at deres spisehus kan modtage gæster. Det er igen i år Hotel Aarup Kro, som leverer maden.

Midt om Natten

Frøbjerg Festspil fortæller, at spilleperioden for musicalen "Midt om Natten" bliver i dagene 5. august til 21. august - alle forbehold for situationen med Covid-19 taget i betragtning.

Se mere om musicalen og hvordan du sikrer dig billet på frobjerg.dk.

Instruktør på stykket og den kunstneriske leder er Carsten Friis.

"Midt om Natten" er en musical baseret på den klassiske danske spillefilm af samme navn, som folk valfartede i biograferne for at se tilbage i 1984. I hovedrollen spillede Kim Larsen og Erik Clausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce