Annonce
Assens

Festspil har truppen klar til "Midt om natten"

Frøbjerg Festspil holdt audition på musicalen "Midt om Natten" i november, hvor billedet er taget. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Aarup: Holdet til Frøbjerg Festspils kommende musical "Midt om natten", som opføres på Bavnehøjen den kommende sommer, er nu på plads. De to hovedroller besættes af kendte ansigter på Frøbjerg, hvor Benny spilles af Nicolai Hede, mens Peter Engholm Helveg Larsen skal spille Arnold.

Rollen som Susan Himmelblå spilles af Emma Augustesen. Man finder ligeledes Pernille Geertsen, Allan Kirkebæk og Karen Poulsen i bærende roller, og det er alle erfarne og dygtige sangere og skuespillere, der har slået deres folder i Frøbjerg gennem mange år.

Ensemblet tæller omkring 40 medvirkende, og er en blanding af nye og gamle ansigter, der tilsammen skal få skabt historien om det lille fribyttersamfund Haveje, der med alverdens mærkværdige eksistenser forsøger at skabe deres eget lille samfund i samfundet.

Billetsalget er skudt i gang, og det har fået en fin start. I skrivende stund er der solgt over det dobbelte antal billetter i forhold til samme tid sidste år, oplyses det i en presseskrivelse.

Midt om natten opføres på Frøbjerg Bavnehøj i perioden 5.-21. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce