Annonce
Middelfart

Festlig nytårskoncert i Lillebæltshallerne

Ved nytårskoncerterne vil man blandt andet kunne opleve Michael Carøe synge Frank Sinatra-sange. PR-foto

Middelfart: Der er lagt op til en festlig musikalsk oplevelse ved Nytårskoncerten i Lillebæltshallerne i Middelfart lørdag 19. januar klokken 15 til 18.30.

- Hovedparten af programmet var også med ved Odense Politiorkesters julekoncert - en flot koncert, hvor solister og orkester gav publikum en medrivende oplevelse - og det bliver endnu bedre ved nytårskoncerten, for her er også det store lokale kor på 80 sangere med, lyder det i pressemeddelelsen.

Michael Carøe kommer man blandt andet til at høre i Sinatra-numre som "Come fly with me" og "Mack the knife" og sammen med henholdsvis Julie Steincke og Sandra Elsfort giver han et par charmerende duetter. Odense Politiorkesters faste solist, Sandra Elsfort, giver blandt andet en fortolkning af "Mine øjne de skal se", en sang man kender fra Lis Sørensens repertoire.

Den nye solist hos Odense Politiorkester, Morten Sønderby, falder scenevant sammen med de øvrige solister.

Der er nu solgt over 850 billetter, og man kan fortsat nå at sikre sig en billet. Salgsstederne er Melfarpostens kontor eller Nembillet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Annonce