Annonce
Middelfart

Festlig nytårskoncert i Lillebæltshallerne

Ved nytårskoncerterne vil man blandt andet kunne opleve Michael Carøe synge Frank Sinatra-sange. PR-foto

Middelfart: Der er lagt op til en festlig musikalsk oplevelse ved Nytårskoncerten i Lillebæltshallerne i Middelfart lørdag 19. januar klokken 15 til 18.30.

- Hovedparten af programmet var også med ved Odense Politiorkesters julekoncert - en flot koncert, hvor solister og orkester gav publikum en medrivende oplevelse - og det bliver endnu bedre ved nytårskoncerten, for her er også det store lokale kor på 80 sangere med, lyder det i pressemeddelelsen.

Michael Carøe kommer man blandt andet til at høre i Sinatra-numre som "Come fly with me" og "Mack the knife" og sammen med henholdsvis Julie Steincke og Sandra Elsfort giver han et par charmerende duetter. Odense Politiorkesters faste solist, Sandra Elsfort, giver blandt andet en fortolkning af "Mine øjne de skal se", en sang man kender fra Lis Sørensens repertoire.

Den nye solist hos Odense Politiorkester, Morten Sønderby, falder scenevant sammen med de øvrige solister.

Der er nu solgt over 850 billetter, og man kan fortsat nå at sikre sig en billet. Salgsstederne er Melfarpostens kontor eller Nembillet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

- Vi ved godt, det er ulovligt: Derfor parkerer varebilerne midt på fortovet

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Annonce