Annonce
Faaborg-Midtfyn

Festlig dag på havnen med grill og musik

Trompetisten Ida Brinch har samlet unge jazzmusikere om et repertoire fra den store amerikanske sangbog. PR-foto
Den nye sommer-havnepromenade får sin debut som musik- og samlingssted. Musikforeningen Vaff og Træskibsforeningen Faaborg - Projekt Haabet inviterer på en musikalsk og festlig fredag.

Faaborg: Uden for det gamle frølager på Vestkaj i Faaborg - lige ud til havnen, kun med en ny "gågade" imellem - arrangerer Musikforeningen Vaff og Træskibsforeningen Faaborg - Projekt Haabet fredag 5. juli en festlig eftermiddag og aften.

Foreningerne håber med initiativet at åbne op for de kreative muligheder, der er opstået med den nye "havnepromenade" - og lægger op til, at andre foreninger, ildsjæle og eventfolk vil benytte sig af de unikke forhold, som nu byder sig til i sommermånederne.

Arrangementet begynder kl. 16 med en sing-a-long koncert med Kirkegaarden & Valbak på asfalten mellem Frølageret og kajen, hvor der etableres en pop-up-musikcafé.

Kl. 18 er der fællesgrill på Havnen. Der bliver opstillet et antal gas- og kulgrill, som kan benyttes af interesserede publikummer, som opfordres til at tage mad og service med, men købe drikkevarerne på stedet. Det er kun indtægter fra baren, der finansierer udgifter til projektet.

Annonce

To gange koncert

Ida Brinch Quartet fra Odense giver koncert kl. 19. Trompetisten Ida Brinch har samlet et stærkt hold af unge jazzmusikere om et repertoire fra den store amerikanske sangbog.

Og kl. 21 er der danseaften med Odensebandet The Pouls Garage. Guitaristen Poul Strøyer er garageejer og har samlet et velspillende orkester bestående af: Stig Vognæs på bas, René Dam Hansen på trommer og ikke mindst rocksangeren Ulrik Fromholt. De lover dansevenlig musik fra 60’erne og opad.

Der er gratis entré til hele arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Mordsigtet død i cellen: Det ved vi lige nu

Ishockey

Bulldogs henter fan-favorit tilbage

Danmark For abonnenter

Brøler i styrelse banede vejen for skandaleramt omskæringslæge

Annonce