Annonce
Udland

Festival: Tysk politi efterforsker befamlinger

Efter omfattende seksuelle overgreb i Köln nytårsaften undersøger tysk politi en ny sag fra en musikfestival i Darmstadt i weekenden. 14 kvinder har anmeldt krænkelser.

Annonce

Tysk politi efterforsker anmeldelser af seksuelle krænkelser mod 26 kvinder på en musikfestival i Darmstadt i weekenden, skriver nyhedsbureauet dpa.

Tre mænd blev efterfølgende anholdt, men de er ifølge nyhedsbureauet løsladt igen. De to skulle være asylansøgere, mens den tredjes status er ukendt.

Tirsdag aften havde 26 kvinder henvendt sig til politiet. 14 havde formelt anmeldt en konkret krænkelse.

De anmeldte hændelser skal være sket natten til søndag. Det var sidste aften af den fire dage lange musikfestival i Darmstadt med i alt 400.000 besøgende.

I lighed med overgrebene nytårsnat i Köln har kvinderne i Darmstadt sagt, at de blev omringet af små grupper af mænd, som befamlede dem.

Den tyske anklagemyndighed har modtaget flere end 1100 anmeldelser af lovovertrædelser fra nytårsaften i Köln, heriblandt 492 anmeldelser om seksuelle overgreb.

I maj blev en 26-årig algerisk mand ved en domstol i Köln frikendt for at have begået overgreb 31. december i den tyske storby.

Han var den første af omkring 10 mænd, der blev tiltalt efter overgrebene ved hovedbanegården i Köln.

Masseovergrebene, som blev begået i en stor menneskemængde, hvor mange arabiske og nordafrikanske mænd befandt sig, vakte afsky både i og uden for Köln.

I Tyskland medførte det en debat om modtagelsen af over en million asylansøgere. Særligt den tyske højrefløj har raset mod "sex-jihadister", som nogle debattører betegner de formodede gerningsmænd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce