Annonce
Sydfyn

Festival i æblehaven: Nye navne på Skarø-plakaten

Wafande er blandt andet en af de nye navne på plakaten til Skarø-festivalen. Arkivfoto: Kim Haugaard

Skarø: L.O.C, Oh Land, Johnny Madsen og Svendborg-bandet Patina er nogle af de navne, som Skarøfestivalen har annonceret. Men nu er flere større navne føjet til plakaten.

Her er der blandt andet tale om Claus Hempler, der i sine helt unge dage var frontfigur i det fynske band Fielfraz, der debuterede med albummet "Shine" i 1990. Siden blev det til en solokarriere, da Hr. Hempler udgav sit album "Hempler" i 2004, og senest har vi set ham i TV2-programmet "Toppen af poppen", hvor han blandt var i selskab med Annika Aakjær og Lis Sørensen.

Sidstnævnte skal forøvrigt også spille på Skarø-festivalen.

Et andet nyt navn på plakaten er også den reggae- og soulsangeren Wafande, der har storhittet med sange som "Gi' mig et smil" og "Uartig". Han har også været dommer i tv-programmet "Voice Junior". Koncerten på Skarø er desuden en af Wafandes sidste, da han har meldt ud, at han stopper karrieren efter sit nye album og turné i sommeren 2020.

Netop tilføjet på den musikalske setliste er også den irske musiker og sanger Tom Donovan, popmusiker Laura Illeborg og den danske journalist, foredragsholder og musiker Torben Steno.

Skarø-festivalen finder sted den 29. juli til 1. august. /limai

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce