Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ferritslev Fritidshus klar til genåbning

Egon Hansen glæder sig til, at der igen kommer liv i Ferritslev Fritidshus. Arkivfoto: Mads Hansen
Seniorerne ser frem til atter at komme i Ferritslev Fritidshus, hvor der bliver en ugentlig aktivitet sommeren igennem.
Annonce

Ferritslev: Efter et forår uden aktiviteter på grund af coronakrisen begynder kulturhuset Ferritslev Fritidshus så småt at åbne igen, efterhånden som der kommer retningslinjer for de forskellige kultur- og foreningsaktiviteter.

I første omgang bliver det film, teater, koncerter og foredrag om kultur. Det er dog med begrænsning på 105 gæster ved stoleopstilling, så myndighedernes anvisninger om afstand følges, oplyser Egon Hansen, koordinator i Ferritslev Fritidshus.

Foreningsaktiviteter med flere end 10 personer igangsættes, så snart forsamlingsforbuddet hæves. Det sker formentlig ved åbningen af fase 2 den 8. juni. Tallet skønnes at blive 30-50 personer.

Det er især seniorerne, der har savnet deres ugentlige mødedag. "Vi vil hellere sidde med en meters afstand til aktivitet i Ferritslev Fritidshus end sidde hjemme alene på en stol," har nogle af seniorerne sagt.

Ferritslev Fritidshus har besluttet at begynde seniorforeningsaktiviteterne den 8. juni og gennemføre med det antal, man må. Det kan betyde, at der skal laves flere dage med samme aktivitet.

- For at vores seniorer ikke skal kigge ind i en tre måneders sommerpause, har vi besluttet at køre hele sommeren igennem med en ugentligt aktivitet, oplyser Egon Hansen.

Ferritslev Fritidshus har desuden to gåklubber. En med længere tur og en med kort tur. Første gåtur er den 8. juni, og her vil man også følge retningslinjerne om antal og afstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce