Annoncørbetalt indhold

Ferie herhjemme i Danmark med børnene

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren er over os, og det betyder afslapning og afbræk fra hverdagens stress og jag. Selvom Covid-19 pandemien er ved at være ude af det ganske danske land, kan det dog stadig være lidt problematisk at komme sydpå, som så mange af os ellers plejer. Men en sommerferie uden at skulle stresse over nedpakning af hele familien og rejse hele vejen sydpå, er måske slet ikke så ringe endda. Det kan være en god ide denne sommer, at tilbringe en masse kvalitetstid med børnene hjemme og kendte rammer uden de store planer. Her i artiklen kan du læse om, hvordan du og dine børn kan holde en afslappende og hyggelig sommerferie derhjemme.

Ingen planer, intet problem 

Annonce

Det kan faktisk være godt for hele familien, bare at tilbringe tid sammen derhjemme uden de store planer. På den måde har i rigtigt kvalitetstid og bliver kreative i forhold til, hvad i kan tage jer til. For selvfølgelig skal børnene til en vis grad underholdes, særligt hvis du har yngre børn. Her er det vigtigt at tage sig tid til at lege med børnene, spille spil udendørs i det gode vejr, lege med i sandkassen osv. Al den tid man ikke kan bruge i dagtimerne normalt med sine børn, har man nemlig nu glæde af i sommerferien. Trænger du også selv til en pause, kan børnene jo selvfølig også lege selv eller man kan eventuelt sætte dem til at lytte til lydbøger. Websitet Lydbogormen har lavet en oversigt, hvor du kan finde gratis lydbøger til hele familien. Det vigtige er bare, at I får afstresset hele familien og børnene får brugt kvalitetstid med deres forældre.

Tag på enkelte dagsture 

Der er masser af gode steder i Danmark, hvor man kan tage på dagstur og hygge sig hele familien. Afhængigt af dine børns alder bør du navigere i, hvor i kan tage hen. Forlystelsesparker så som BonBon land er rigtig god til mindre børn, men Djurs Sommerland er for hele familien. Langt de fleste forlystelsesparker har en sektion til mindre børn, men det kan være en god ide at tænke på det store hele, så alle børn er underholdt. Det kan også være helt fantastiske, hvis vejret er til det, at tage en tur på stranden med børnen. Her kan I pakke en picnic kurv med lækre madpakker, en masse godt og drikke og noget frugt. Sørg her også for at have legetøj med til at bygge sandslotte, eller en drage de kan flyve med, igen hvis vejret er til det.

Denne artikel indeolder sponsoreret indhold 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.