Annonce
Middelfart

Femkløver står bag ny forældreforening: Bedre forhold for børn og forældre, tak

Marie-Louise Thomsen, Stine Engelhardt Ibsen, Maria Lund Nielsen, Kasper Philbert og Dorthe Wolff udgør frem til januar 2020 bestyrelsen i den nye forældreforening i Middelfart. Pressefoto.

Nordvestfyn: Et femkløver har i løbet af den forgangne weekend dannet en forældreforening i Middelfart Kommune.

Frem mod januar 2020 udgør følgende personer den nye bestyrelse:

Marie-Louise Thomsen, Stine Engelhardt Ibsen, Maria Lund Nielsen, Kasper Philbert samt Dorthe Wolff.

Forældreforeningen er en udløber af den megen snak om minimumsnormeringer og forholdene generelt i daginstitutioner på landsplan og i Middelfart Kommune.

"På baggrund af den seneste diskussion om børneforhold i Danmarks institutioner vil vi gerne løbe en forening i gang i vores lokalsamfund. Vi bor i en geografisk stor kommune, og det er i denne sammenhæng vigtigt for os, at foreningen er for hele kommunen", skriver den nystiftede forening blandt andet i en pressemeddelelse.

Foreningens formål er at skabe et større fokus på børneområdet i Middelfart kommune. Det gælder såvel børnehaver som dagpleje, vuggestuer, sfoer, skoler og special- og fritidsområdet.

"Vi arbejder for et styrket forældresamarbejde, som skal lede henimod forbedrede forhold for børn og forældre i Middelfart Kommune", understreger foreningen i pressemeddelelsen.

Foreningen kan kontaktes på runningupthathill@outlook.dk, hvor man samtidig bliver føjet til maillisten, når det skal indkaldes til møder og så videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce