Annoncørbetalt indhold

Fem tips til dekorativ boligindretning

Dette indhold er sponsoreret

Boligindretning kan være et svært, men samtidig meget spændende projekt. Det kan være at du lige er flyttet i lejlighed eller i hus og skal have indrettet en masse rum - og så kan det pludselig være svært at vide om MENU fortsat falder i din smag, eller om Kay Bojesen stadig passer ind i din stue. Oftest holder de kendte interiør brands stadig som indretningsdetaljer til alle rum, men derfor kan det stadig være svært at finde den stil der passer allerbedst til din indretning. Derfor får du her fem gode tips til din boligindretning.

Indretning af badeværelse

Et badeværelse må gerne være lækkert og passe til resten af hjemmet. Det kan dog være svært at finde de helt rigtige møbler til et badeværelse - eller bare den helt rigtige dekoration. Meraki forhandler mange økologiske produkter som er lækre at have stående på et badeværelse. Dette kan eksempelvis være en af deres velduftende håndsæber eller behagelige håndcremer, som kan stå ved håndvasken til fri afbenyttelse af husstanden eller gæster. Derudover producerer de duftpinde, der giver den skønneste duft til et rum, der ikke altid dufter skønt.

Indretning af køkken

Hver eneste dag bruges der timevis i køkkenet. Som et af hjemmets vigtigste rum er det derfor yderst vigtigt, at din køkkenindretning afspejler din personlighed og skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Nicolas Vahé har fremstillet flere forskellige designs der passer perfekt ind i et køkken - og dette er i kombination med flere forskellige varianter af krydderier, tapenader og kaffe. At indsætte et produkt fra Nicolas Vahé i kombination med andre olier eller salte, vil udsmykke et køkken på dekorativ og fineste vis. Derfor er de fleste danske køkkener også dekoreret med produkter fra Nicolas Vahé - på den måde sættes hans produkter i samspil med den nordiske stil og giver det et prægtigt udseende.

Indretning af stue

Et nordisk interiørdesign der præger de fleste danske stuer, er mærket Nordal. Her finder du de fineste vitrineskabe eller andre møbler i mørke jordfarver. Der forhandles alt fra spejle og skabe til dekorativt nips som tæpper, potter eller lamper. Stuen er det rum, hvor familie samles og det skal derfor bære præg af hygge, samt god og hjemlig stemning. Den nordiske stil er et hit i de fleste danske stuer, hvor de mørke farver skærer igennem i møblerne og farverne i stedet kommer til udtryk gennem nips.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.