Annoncørbetalt indhold

Fem oversete europæiske storbyer

Dette indhold er sponsoreret

Titusindvis af danskere har besøgt velkendte europæiske storbyer som London, Berlin og Paris – men kender du de her fem oversete perler?

Budapest, Ungarn

Hovedstaden i Ungarn har en vildere historisk baggrund end de fleste andre byer på det europæiske kontinent som fx Østrig, Ungarn og lignende lande i nærliggende områder.

Byens sammensatte historie afspejler sig stadig tydeligt i form af de to vidt forskellige bydele, som ligger på hver sin side af Donau-floden, som slynger sig igennem bybilledet. På flodens vestlige bred ligger Buda, den gamle by med bakker og udsigtspunkter borghøjen på toppen af Gellert-bjerget. Øst for floden ligger Pest, som er den nyeste del af den ungarske hovedstad, og frister med mere moderne arkitektur og gastronomiske oplevelser, som slår benene væk under de fleste madelskere – endda til priser langt under niveauet for andre europæiske metropoler.

Annonce

Lissabon, Portugal

Når du begiver dig ud i den portugisiske hovedstad Lissabon, kan det næsten føles som om du er landet i en helt anden verdensdel. Der er mange, der forestiller sig, at Portugal ligner andre sydeuropæiske lande som Spanien og Italien til forveksling, men i virkeligheden er landet noget helt for sig selv. Lissabon byder på arkitektonisk æstetik, som leder tankerne hen på farverige cubanske gader og stræder: På en gåtur igennem byens særegne og ofte krogede og stejle gader kan du blandt andet forvente at komme forbi tusindvis af smukke, kulørte fliser, som danner farverige mosaikker på husmurene og får vores minimalistiske, sort/hvide skandinaviske byggestil til at blegne i sammenligning.

Annonce

Bologna, Italien

I Bologna kan du dyrke alt det bedste, som Italien har at tilbyde: Smukke bygninger, kunst og kultur, og kulhydrater i uendelige mængder serveret under åben himmel i brostenbelagte baggårde.

Bologna har det ældste universitet i Europa og samtidig en af de mest kendte og ældre universiteter i verden. Det har i tidernes løb været centrum for mange politiske events og lignende, som efterfølgende har haft en stor betydning på resten af Europa. Desuden er Bologna beliggende en kort togtur fra Firenze, hvor seværdighederne står i kø.

Annonce

Bergen, Norge

Norge har mange smukke byer og landskaber, og Bergen er bestemt ingen undtagelse. Byen højt mod nord er ganske vist ikke helt billig at bo og leve i, men den kvitterer med skønne oplevelser, natur og mere. Bergen er en af de større byer i Norge og får årligt tiltrukket mange turister rundt omkring i verdenen.

Historisk set har byen været meget vigtig for Norge, da det var Norges hovedstad i sin tid. Byen har fungeret som et samlested for international handel og søfart grundet dets geografiske lokation.

Annonce

Liverpool, England

Liverpool er kendt for mange ting blandt andet The Beatles, Liverpool FC og Everton F.C. I den forstand kendes den derfor også som musikbyen eller fodboldbyen, da mange talenter indenfor fodbold har haft foden inde ved Liverpool.

Byen haft en lang historie og blev grundlagt i 1207 og siden det 19. århundrede været meget vækstende. Siden da har byen gjort et stort indtryk på både national og international plan gennem musik og fodbold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.