Annonce
Nyborg

Dom i sag: Fem personer overfaldt kvinde foran bar

Dommen faldt ved Retten i Svendborg. Arkivfoto: Jens Wognsen
Der er faldet dom i en sag, hvor fem personer overfaldt en kvinde foran Gordons Bar i Nyborg. I forbindelse med overfaldet sprængtes trommehinden hos den forurettede.
Annonce

Nyborg/Svendborg: Den 3. juli blev der afsagt dom i en sag fra 2. november 2019, hvor tre kvinder i forening, havde overfaldet en fjerde kvinde på en bar i Nyborg.

Der faldt desuden dom over en mand, som senere var tilstødt slagsmålet sammen med en anden ukendt gerningsmand og havde deltaget i overfaldet på kvinden.

Slagsmålet foregik cirka klokken 02.40 ud for "Gordons Bar og Billard" i Nyborg. Den forurettede i sagen var i byen med en veninde, og havde inden besøget på "Gordons" besøgt flere andre andre steder i Nyborgs natteliv. På "Gordons" havde den forurettede snakket med en mand og bedt et par andre piger om at gå væk. Det blev de tilsyneladende oprevede over.

Til at starte med stod de - ifølge den forurettede egen forklaring i retten - og "råbte og skreg", hvorefter hun bad dem gå væk.

Herfra eskalerede situationen. Ifølge politiet gav en af de tiltalte kvinden et slag i hovedet, så hun faldt til jorden. Et par mænd, der befandt sig på stedet, hjalp hende på benene igen og bad de andre kvinder til at gå væk.

Men de lod det tilsyneladende ikke blive ved det, for snart blev der uddelt flere slag med flad hånd på øret med en sådan kraft, at trommehinden sprængtes hos den forurettede.

Da en anden kvinde tog kvælertag på hende, bed hun overfaldspersonen i hånden i selvforsvar. Som om det ikke var nok, stødte to mænd nu til og begyndte at slå og sparke den forurettede, både på kroppen og i hovedet.

Herefter blev hun igen skubbet til jorden af en af kvinderne, hvorefter overfaldet blev bragt til ende, og forurettede gik ind på baren for at vaske blod af sig.

Hun henvendte sig senere samme dag på skadestuen, hvor der blandt andet blev fundet en flænge i baghovedet samt misfarvning af og bagved det ene øre, som ved nærmere undersøgelse blev fastslået til at være en blødning fra trommehinden.

Ifølge udskriften af dombogen, som avisen har begæret aktindsigt i, blev to af kvinderne straffet med fængsel i tre måneder, hvoraf den ene måned skal afsones, og de sidste to måneder er betingede. Den tredje kvinde blev idømt 60 dages betinget fængsel med krav om, at personen udfører 80 timers samfundstjeneste.

Den ene af de to mænd blev idømt tre måneders ubetinget fængsel, mens den anden mands identitet fortsat ikke er kendt af politiet.

Alle tiltalte nægtede sig skyldige, men ifølge avisens oplysninger har kun én af de tiltalte valgt at anke sin dom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Hårdere straffe og bedre uddannelser: Rahbæk Juel ønsker nationale tiltag i kampen mod negativ social kontrol

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce