Annonce
Middelfart

Fem hurtige til biografejerne: Hvad har været det største flop?

Helle og Lars Broen har haft biograf i Middelfart i 25 år. Her svarer de på fem hurtige spørgsmål. Foto: Søren Gylling
Panoramas ejere har 25 års jubilæum. Her svarer de på fem hurtige spørgsmål om at se film privat, det største flop og største publikumsbasker.
Annonce

Middelfart: Det er blevet til 25 år som biografejere i Middelfart for Lars og Helle Broen. Men er der egentlig penge i at eje en biograf? Og betaler de selv, når de tager slik fra kiosken? Få svarene her.

Bliver man rig af at drive biograf?

- Vi har ikke noget at klage over. Vi har en helt anden livsstil nu end for 25 år siden. Vi har mere komfort, så vi har lavet en god forretning. Men rig bliver man ikke. Ikke i Middelfart. Fredericia er en større by. Med de to biografer tilsammen, så skal man i hvert fald ikke brokke sig. Men der er nogle store danske provinsbyer, hvor det er lukrativt, siger Lars Broen.

Hvilken film har solgt bedst?

- Det har James Bond. Jeg tror, det var Casino Royale med Mads Mikkelsen. Her i Middelfart solgte den over 6000 billetter. Det er rekord. Dengang var det jo hver fjerde eller femte middelfartborger, der var inde og se den, siger Lars Broen.

Hvad har været det største flop?

- Der har været mange. Der har fandme været mange. Flop er jo ud fra de forventninger, man har. Det store danske eventyrdrama "Skammerens Datter". Det var et flop. I forhold til hvad vi forventede. Det var den største og dyreste danske produktion, og den floppede bigtime, siger Lars Broen.

Går I nogensinde selv ind i salen og ser en film?

- Ja. Altid. Mest om formiddagen. Og så tager vi en kop kaffe og et rundstykke med. Og det er totalt livet. Det er så fedt, siger Lars Broen.

- Nogle gange, hvis man skal se filmen første gang med publikum, så sidder jeg og tænker, om de nu har det godt. Så er det rarere at se filmen selv første gang, siger Helle Broen.

Betaler I selv, når I tager bland-selv-slik?

- Ja. Altid, siger begge.

- Arh, en gang imellem er jeg lige gået forbi og har nappet et stykke, tilføjer Lars Broen med et grin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce