Annoncørbetalt indhold

Fem gode råd før du køber sommerhus

Sommerhusudlejning bliver mere og mere populært, og det kan være en ganske god investering af købe sommerhus med henblik på udlejning.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Poul Ebsen er ejerrådgiver hos Esmark Feriehusudlejning, som er den største feriehusudlejer på vestkysten og den hurtigst voksende feriehusudlejer i Danmark.

Annonce

Han giver her nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, før du køber sommerhus.

1: Jo tættere på stranden jo bedre udlejning

Hvad angår beliggenheden er det især afstanden til stranden, der er vigtig at være opmærksom på.

”En god tommelfingerregel er at købe så tæt på stranden som muligt,” siger Poul Ebsen.

”Hvis du køber et sommerhus tæt på stranden, så behøver huset faktisk ikke være specielt luksuriøst for at opnå en god udlejning. Man kan også tydeligt se på liggetiderne, at jo tættere et feriehus ligger på stranden, jo nemmere er det at sælge,” siger han.

2: Overvej at købe uden for badebyerne

Sommerhuspriserne er steget en del i løbet af det seneste år, og det gælder især i badebyer som Søndervig, Blåvand og Henne Strand.

Poul Ebsen mener derfor også, man bør overveje at købe sommerhus i et af de områder, der ligger uden for badebyerne, hvor sommerhuspriserne er steget mindre end i selve badebyerne.

”Hvis jeg skulle købe et sommerhus med henblik på udlejning, som markedet er nu, så ville jeg kigge i Bjerregård, Årgab eller Houvig,” siger han.

3: Udearealer har stor betydning

Sommerhusets udearealer er også vigtige for gæsterne og dermed din indtjening på sommerhuset.

”En lækker overdækket terrasse, evt. med en glasafskærmning mod vest, vil ofte være en rigtig god investering,” siger Poul Ebsen.

”Det er også godt, hvis man kan få skabt nogle rum på terrassen, og det må meget gerne være en træterrasse,” siger han.

4: Store sommerhuse skal have to badeværelser

Hvis du ønsker at købe et sommerhus med plads til 6 personer eller flere, så er det en god ide med to badeværelser i sommerhuset.

5: Små ting, der kan gøre en forskel

Poul Ebsen fra Esmark Feriehusudlejning nævner som det femte en række mindre forhold, som også kan øge indtjeningen på dit sommerhus:

  • Flydersofa
  • Brændeovn
  • Mørklægningsgardiner
  • Gode sengeborde og skabsplads
  • Gulve af trælaminat
  • At det er tilladt at medbringe hund

Hvis du overvejer at købe sommerhus ved Vesterhavet, er du velkommen til at kontakte Poul Ebsen på tlf. nr.: 69 15 96 41.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.