Annonce
Kerteminde

Fem argumenter for at flytte Kerteminde Bibliotek ind i Nordea-bygningen

Kerteminde Bibliotek
Annonce

Kerteminde: Den 10. august afholdes det første møde efter sommerferien i kultur- og fritidsudvalget i Kerteminde Kommune. Et af punkterne på dagsordenen er, at repræsentanter for Kerteminde Biblioteks Venner deltager for at fremlægge deres synspunkter for en fremtidig placering.

Flere af dem lægger sig op ad det fælles VK-forslag, der kom frem i starten af maj. De to partier foreslog, at et fremtidigt bibliotek på Langegade ville være optimalt af hensyn til personale- og parkeringsforholdene. Jonie Kristensen, der er formand for Kerteminde Biblioteks Venner, udtaler til Fyens Stiftstidende, at hun ikke ønsker at uddybe foreningens argumenter før mødet. Du kan læse argumenterne nedenfor.

1. Placeringen

Placeringen er midt i Kertemindes hovedgade, hvor der er parkering bag bygningen.

2. Indretningen

Ejendommen består af et stort og helt åbent stueplan samt flere kontorer, som betyder, at der kræves ikke særlig meget ombygning.

3. Flere mødelokaler

Der er flere mødelokaler samt et køkken ovenpå, som også kan bruges, som det er. Det eneste, der mangler, er en hejse mulighed til 1. sal for handicappede borgere.

4. Kælder

Der er en stor kælder, der egner sig godt til bibliotekets magasin.

5. Fusion med skolebiblioteket

Placeringen meget tæt på Kerteminde Byskole, der har pladsmangel. Derfor kunne skolebiblioteket flyttes til Kerteminde Biblioteks børn- og ungeafdeling, som det er gjort med stor succes i Langeskov.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce