Annonce
Nyborg

Fem anholdt: 45-årig mand mishandlet et døgn

Afspærring, Svendborg Landevej

Fire mænd og en kvinde blev onsdag anholdt i Frørup, da de havde tilbageholdt en 45-årig mand i mere end 24 timer. Han er blevet udsat for grov vold, ydmygelser og trusler, oplyser politiet.

Onsdag eftermiddag klokken fire modtog Fyns Politi en anmeldelse om grov vold på Svendborg Landevej ved Frørup.

I omkring to timer var en del af vejen derefter spærret, da politiets indtrængninghold foretog en politiaktion og en anholdelse af fire mænd og en kvinde i alderen 36 til 44 år alle af polsk oprindelse.

De fem gerningsmænd havde holdt en 45-årig polsk mand tilbage i adskillige timer, minimum et døgn, oplyser vicepolitikommissær Jørgen Andersen fra Fyns Politi.

- Han har været udsat for vold, ydmygelser og trusler under de timer, han har været tilbageholdt, og det bar hans krop præg af, så han kom i behandling, fortæller han.

Annonce

Anholdt over to omgange

Det var klokken 16.05 lykkedes den 45-årige mand at kontakte politiet via telefon. En større politiaktion blev sat ind, da politiet havde mistanke om våben på ejendommen. Det havde den 45-årige oplyst politiet, der dog ikke fandt noget på stedet under aktionen.

Politiet anholdt omkring klokken 18 to af gerningsmændene, der opholdt sig ikke langt fra ejendommen. De tre øvrige gerningsmænd blev anholdt kort før klokken 21 i huset.

-Vi skulle sikre en sikkerhedsforsvarlig anholdelse på grund af mistanke om våben, så aktionen skulle planlægges, før vi kunne sætte holdet ind, fortæller Jørgen Andersen.

Den 45-årige var slemt tilredt og er fortsat indlagt til behandling af de skader, han har fået efter mishandlingen.

Politiet fortsætter torsdag efterforskningen og skal have afhørt de fem gerningsmænd, der forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør.

Jørgen Andersen afviser, at gerningsmændene skulle have relationer til bandemiljøet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Borgmester anede intet om Lindøs jordkøb: - Det kom som en overraskelse

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Annonce