Annonce
Ugens Bedste

Fem anbefalinger fra chefredaktøren

Annonce

Mon du kan gætte, hvilken artikel om statsminister Mette Frederiksen, der er blevet læst mest på fyens.dk i den seneste uge?

Jeg kan afsløre, at det ikke er en klassisk nyhedsartikel om regeringsdannelsen og det nye ministerhold. (Lad mig i den forbindelse sende en særlig hilsen til de fynske ministre: Forsvarsminister Trine Brahmsen og Dan Jørgensen, klima-, energi- og forsyningsminister. Tillykke. Gør jer umage).

Nej, ugens mest læste historie om Mette Frederiksen er fra Bagsidedrengene på Fyens Stiftstidende. Og hvis du kan holde på en hemmelighed, så vil jeg afsløre, at Bagsidedrengene ikke er en flok drenge. Bag bylinen står én midaldrende mand, bagsideredaktør Hans Faarup, der har den helt unikke evne til at omdanne hverdagens nyhedsstrøm til satire med både vid, bid og et godt glimt i øjet.

Den slags pusterum har vi brug for i en rivende nyhedsstrøm af væsentlige nyheder og reportager.

Hvis du ikke allerede har været der, vil jeg anbefale dig at gøre, som 22.190 læsere allerede har gjort siden i onsdags: Læs bagsideredaktørens Broken News om Mette Frederiksens lynbryllup. Artiklen bevidner, at bagsidedrengen i næste uge passerer sit 25 års jubilæum på Fyens Stiftstidende i absolut topform.

I den mere seriøse ende spænder mine anbefalinger fra den gribende historie om et langt levet liv til vores politiske redaktørs komplette gennemgang af ministerholdet, der skal tage vare på vores lands ve og vel. Den er god at blive klog af. Og vigtig. Dansk politik og journalistik er jo ikke udelukkende sjov og ballade.

God weekend. Nyd solen. Eller gå i skyggen og læs vores store reportage fra bofællesskabet Færgelejet i Nyborg. Vores reporter Anette Hyllested flyttede ind for at komme helt tæt på livet i seniorbofællesskabet. Det er der kommet en inspirerende historie ud af.

Så den bør du ikke snyde dig selv for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Lokal kok blev stukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Kerteminde For abonnenter

Cengiz genoplivede 28-årig efter knivstikkeri i Munkebo: Nu er offeret død

Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Annonce