Annonce
Middelfart

Fejret med popcorn og bobler: Minikartellet vokser og får flere iværksættere ombord

Kathja Kingo fra Minikartellet fejrede med popcorn, at butikken er blevet 200 kvadratmeter større og flere iværksættere rigere. Foto: Daniel Kofoed.
Genbrugskonceptet Minikartellet sælger populært genbrugstøj og legetøj - og tilbyder nu også andet, efter venindeparret bag har fået flere andre iværksættere indenfor.

Middelfart: Iværksætterne Kathja Kingo og Liset Skov vandt forrige weekend Brobygger-prisen og 10.000 kroner til Melfar Postens awardshow Byens Bedste.

Forleden var det dem selv, der stablede en fest på benene, da veninderne med popcorn og bobler markerede, at deres genbrugskoncept Minikartellet har vokset sig større og større.

Netop ved brobygning med andre driftige iværksættere.

Helt konkret har veninderne fået 200 kvadratmeter mere at boltre sig, da de har taget nabobutikken i brug, hvor de derved får mulighed for at få andre, nye samarbejdspartnere ombord.

Det er Johanna Skovgaard, der tilbyder blandt andet børneyoga og babyrytmik i et tilstødende lokale under firmanavnet Barn.

Og så har indramningsværkstedet og kunsthandlen MX Rammer lejet en hel væg til 15-20 værker, foreløbig for resten af året.

Annonce
MX Rammer har lejet en hel væg foreløbig resten af året. Firmaet er begejstret for idéen om flere butikker i én. Foto: Daniel Kofoed.

- Vi må klø hinanden

MX Rammer ligger i forvejen på Kongebrovej, men så gode muligheder i Minikartellets placering på Jernbanegade i bymidten.

- Jeg kender de to søde, dygtige iværksætterpiger, hvor vi har aftalt, at vi dekorerer deres ene væg. Det er meget mere synligt end vores eget værksted, hvor man selvfølgelig også er velkommen til at kigge ind, siger indehaver Nina Marxen, der tænker, at Minikartellets forretningskoncept er den helt rigtige vej frem, hvis man vil holde gang i butikkerne:

- Alle små foretagender på hjælpe hinanden og klø hinanden på ryggen. Minikartellet har så stor en skabertrang, og de er generøse med ikke at være alene om successen, indskyder hun.

Også en iværksætter fra Ejby er rykket ind i Minikartellet med sin egen reol, hvor hun i dag via webshoppen lullu.dk sælger hårbøjler, hårspænder og elastikker, hun selv har designet. Hun kom ifølge Kathja Kingo ombord så sent som i sidste uge.

Minikartellet har også fået et ammerum/familierum, hvor de helt små kan få ro. Foto: Daniel Kofoed.
Minikartellet har fejret 200 ekstra kvadratmeter. Foto: Daniel Kofoed.
Børneyoga-instruktøren Johanne Skovgaard tilbyder forskellige former for rytmik og gymnastik for de mindste i et tilstødende lokale. Foto: Daniel Kofoed.
Minikartellets ejere Liset Skov (t.v.) og Kathja Kingo (t.h.) kunne fejre, at genbrugskonceptet er blevet meget andet end salg af tøj og legetøj. Foto: Daniel Kofoed.
Også et firma fra Ejby er rykket ind. Det er Lullu.dk. Foto: Daniel Kofoed.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce