Annonce
Indland

Fejrer jubilæum: Halvmaraton tilbage på Den Nye Lillebæltsbro

Lillebælt Halvmarathon er tilbage på Den Nye Lillebæltsbro, når man fejrer den 10. udgave af løbet den 6. maj ved at dirigere løberne over broen hele to gange. Det er første gang siden debutløbet i 2008, hvor billedet her er fra, at løberne kommer tilbage på den nye af de to broer over bæltet. Foto: Peter Leth-Larsen

Løberne fik lov, da det første halvmaraton fandt sted i 2008 - i 2017 fejrer Lillebælt Halvmarathon 10. udgave med at løbe over Den Nye Lillebæltsbro hele to gange.

Løberne tog turen en enkelt gang, da Lillebælt Halvmarathon løb af stablen - og over bæltet - tilbage i 2008.

Den 6. maj fejrer arrangørerne og deltagerne så den 10 udgave af løbet ved at krydse over Den Nye Lillebæltsbro igen, men ikke bare en enkelt gang. Løbsledelsen har for første gang siden starten i 2008 igen fået tilladelse til at krydse den nye af de to broer over bæltet, men ikke nok med det. De har også fået tilladelse til at dirigerne deltagerne over Lillebæltsbroen hele to gange den 6. maj.

- Vi mener selv, at vi med denne tilladelse præsenterer Danmarks største løbsoplevelse i 2017. Vi giver deltagerne en helt unik oplevelse og en mulighed for at løbe over et af de mest ikoniske bygningsværker i Danmark. Det er ti år siden, vi sidst havde denne tilladelse, og vi er meget stolte over igen at kunne få lov til at benytte Den Nye Lillebæltsbro, udtaler Mads Stryhn, løbsleder for Lillebælt Halvmarathon.

Annonce

Tilmeld dig til løbet

Til gengæld er starten på løbet flyttet til klokken 19, da der vil være mindre trafik på broen på det tidspunkt.

- Dette sker for at undgå trafikale forstyrrelser og kø på motorvejen. Trafiktallene fra Den Nye Lillebæltsbro er på det tidspunkt faldende, så der ikke burde blive kø. Derudover vil vi lave shuttlebus-kørsel fra Fredericia for at mindske antallet af biler med deltagere på vejen, siger Mads Stryhn.

Starten ved næste års halvmaraton bliver også flyttet, så start og mål, da løbet både starter og slutter på det store grønne område under Lillebæltsbroen på Middelfartsiden.

Hvis du vil deltage i løbet den 6. maj kan du tilmelde dig her.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce