Annonce
OB

FCK-reserver var for stor en mundfuld for unge OB'ere

Janus Drachmann var i aktion for OB-reserverne mandag. Her ses han inden en superliga-kamp mod Brøndby. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
OB's reserver tabte mandag 0-2 til FCK's ditto i en kamp, hvor der var stor forskel i rutinen på de to hold.
Annonce

FODBOLD: Når man på holdkortet har navne som Sten Grytebust, Victor Nelsson, Karlo Bartolec og Jens Stage, lugter det ikke ligefrem af reserveholdsfodbold, men det var dén virkelighed, der mødte OB's reserver mandag eftermiddag, da de gæstede FCK i Reserveligaen. En kamp, de tabte 2-0.

I modsætning til københavnernes trup var det et ungt OB-mandskab, hvoraf hele 12 ud af 17 spillere var fra akademiet.

Om det var forskellen i rutine, der gjorde udslaget fra kampstart skal være usagt, men der skulle ikke gå mere end fem minutter, før Jens Stage kunne bringe hjemmeholdet foran på et straffespark. Trods den dårlige start og nederlaget var det en positiv OB-assistenttræner Henrik Hansen, der udtalte sig til OB's hjemmeside efter kampen.

- Vi mødte et rigtig stærkt FCK-hold, hvor vi desværre kom dårligt fra start med et klodset straffespark fem minutter inde i kampen. Derefter kom vi rigtig godt med, og jeg synes, vi spillede en god første halvleg.

Fynboernes Max Fenger fik da også nettet til at blafre i første halvleg, men dommeren annullerede scoringen for hånd på bolden. I stedet scorede Bryan Oviedo til 2-0 for FCK.

Anden halvleg blev generelt en rodet affære med mange udskiftninger, hvilket Henrik Hansen også lagde vægt på efter kampen. Han understregede samtidig vigtigheden af, at holdets unge spillere fik prøvet kræfter med dygtige superligaspillere.

Udover spillerne, der til dagligt tørner ud for akademiet, spillede også Sayouba Mandé, Daniel Obbekjær, Oliver Lund, Janus Drachmann og Kingsley Madu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Odense

Ren bonus for politiet: Mand anholdt med 36 poser hash efter påkørsel af betonklods

Annonce