Annonce
Sport

FCK Håndbold vandt sæsonpremieren

Lemvig kunne trods god opbakning ikke stille noget op, da FC Håndbold startede herrernes håndboldliga med at vinde 32-25.

Annonce

Opbakningen var massiv, da oprykkerne fra Lemvig fredag aften havde besøg af FCK Håndbold i herrernes håndboldliga. Men opbakning gør det ikke alene og trods en god start, måtte Lemvig acceptere, at kampen blev tabt med syv mål.

Lemvig førte i store dele af første halvleg i sæsonens første kamp i herreligaen, men FCK Håndbold, der op til sæsonen har investeret kraftigt på det skandinaviske spillermarked, fik styr på kampen inden pausen. Her var stillingen 16-12 til udeholdet, og i anden havleg havde FCK Håndbold ikke de store problemer med at forsvare forspringet. Tværtimod blev forspringet udbygget, og slutresultatet blev 32-25.

Islændingen Arnor Atlason, som FCK Håndbold har hentet i tyske Magdeburg, blev i sin debut kampens topscorer med syv mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce