x
Annonce
Sport

FCK-angriber bliver sigtet for overfald på politimand

Lee Smith/Ritzau Scanpix
Michael Santos er blevet sigtet for at overfalde en politimand i forbindelse med kampen mod Celtic torsdag.

Skotsk politi sigter FC Københavns angriber Michael Santos.

Annonce

Santos bliver sigtet for at overfalde en politimand i forbindelse med FCK's scoring til 2-1 i Europa League-kampen på udebane mod Celtic torsdag aften.

Det skriver BT, der har været i kontakt med skotsk politi.

- Michael Santos er blevet sigtet for overfald på en politimand under kampen mellem FCK og Celtic torsdag aften, siger en talsmand fra Police Scotland til den danske avis.

Episoden fandt sted, efter at Pep Biel scorede til 2-1 fem minutter før tid i Europa League-returkampen på Celtic Park.

I forbindelse med fejringen af målet løb Biel, Santos og resten af FCK-holdet ud mod de medrejsende fans, men blev stoppet af vagterne på sidelinjen.

Der opstod tumult, og på tv-billederne kan man blandt andet se Santos skubbe til en af politifolkene.

En medrejsende vagt fra FCK er også blevet sigtet for overfald.

FCK bekræfter på sin hjemmeside, at de to er blevet sigtet.

- En af vores stewards forsøgte at hindre sammenstød og blev efterfølgende ført væk og talte med skotsk politi.

- Michael Santos talte ligeledes med politiet, og i forbindelse med politiets rapport er der rejst sigtelse mod begge. Der er ikke rejst tiltale, men altså en sigtelse, som er standardprocedure.

- Begge rejste med holdet hjem efter kampen, og vi afventer nu, om skotsk politi ønsker at gå videre med sagen og bidrager naturligvis, hvis de ønsker mere fra vores side, står der på FCK's hjemmeside.

FCK's Rasmus Falk kommenterede efter torsdagens kamp episoden over for Ritzau og andre medier, der var til stede på Celtic Park, og han mener, at vagterne var for voldsomme.

- Vi ville juble med dem, der var med os, og vi var i gang med at skabe et kæmpe resultat herovre. Der må der være noget mere fornemmelse for, at der er følelser i spil.

- Der skal selvfølgelig ikke opstå en farlig situation, men det tænkte jeg heller ikke var ved at ske. Det var jo en god situation, og det var ikke aggressivt, sagde han efter kampen.

FCK vandt kampen i Skotland 3-1 og er dermed videre til ottendedelsfinalerne i turneringen. Santos scorede kampens første mål til 1-0, mens Dame N'Doye cementerede sejren to minutter før tid.

/ritzau/

Læs meddelelsen på FCK''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Link til de nyeste corona-tal

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Nyt pressemøde om kontrolleret genåbning af Danmark - følg med direkte her

Nyborg

Ingen voldspil i år: Cyrano udsættes

Annonce