Annonce
Sport

FC Fredericia fyrer træner og hyrer Peter Sørensen

Nicolai Wael.

FC Fredericia har fyret Nicolai Wael og ansat den tidligere AGF-træner Peter Sørensen som ny cheftræner.

Annonce

Efter en række dårlige sportslige resultater har FC Fredericia mandag eftermiddag valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Nicolai Wael med øjeblikkelig virkning.

I stedet har 1. divisionsklubben ansat den tidligere AGF-træner Peter Sørensen for resten af sæsonen, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Det er med stor beklagelse, at vi har set os nødsaget til at ophæve samarbejdet med Nicolai Wael fra dags dato.

- Resultaterne har ikke været tilfredsstillende, og med 15 kampe uden sejr er der ingen tvivl om, at vores trup, trænere og ledelse alle er slidte af den negative stime, hvorfor vi har valgt at reagere, siger direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen.

- Jeg vil gerne på FC Fredericias vegne takke Nicolai for hans store indsats og engagement, og jeg er utrolig ked af, at det er kommet så vidt.

- Både klubben og ledelsen har stået bag Nicolai hele vejen, så vi sammen kunne komme ud af den svære situation, men vi er nået til et punkt, hvor vi føler, at der skal noget nyt til for at få vendt de sportslige resultater.

Træneransvaret for resten af sæsonen vil i stedet blive overtaget af den tidligere FC Fredericia- og AGF-træner Peter Sørensen.

- Jeg er rigtig glad for, at Peter har sagt ja til at træde til. Vi kender Peter, fra da han tidligere var her i FC Fredericia, og vi ved, hvad han står for.

- Og vi føler, at han har de kompetencer og redskaber, der skal til for at få pustet nyt liv ind i vores trup, siger Stig Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce