Annonce
Serie 2

FC Broby vinder igen i målrig kamp

Arkivfoto: Kim Rune
Hjemmekampen mod Glamsbjerg IF gav FC Broby tre point.

Serie 2, pulje 3, FC Broby-Glamsbjerg IF 7-0.

Torsdagens kamp mod Glamsbjerg IF resulterede i tre point for FC Broby. Hjemmekampen endte 7-0. Sejren var den tredje i træk og den sjette i sæsonen for FC Broby i Serie 2, pulje 3.

FC Brobys mål blev scoret af Nickolaj Rasmussen (12, 24 og 33), Daniel Hansen (46, 67 og 75) og Frederik Madsen (40).

Efter hjemmekampen ligger FC Broby nummer to med 20 point og en samlet målscore på 42-8 efter otte spillede kampe ud af 22. Glamsbjerg IF ligger nummer et med 21 point og en samlet målscore på 24-17.

FC Brobys træner har følgende kommentar: - Vi spillede en rigtig god kamp. Vi var tilstede over hele linjen fra start af og vi var gode til at stresse modstanderen når de havde bolden. Det har været en fornøjelse at være træner de sidste kampe, da de ting vi har øvet til træning, er blevet bragt med til kampene. Kæmpe cadeau til drengene, afslutter FC Broby træner, John Hansen.

FC Brobys næste kamp spilles lørdag den 12. oktober kl. 15:30 på hjemmebane mod Korup IF, der ligger nummer i rækken med point.

Glamsbjerg IF skal på banen lørdag den 19. oktober kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod MG & BK, der ligger nummer seks i rækken med 11 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce