Annonce
Serie 2

FC Broby vinder igen i målrig kamp

Arkivfoto: Kim Rune
Hjemmekampen mod Glamsbjerg IF gav FC Broby tre point.

Serie 2, pulje 3, FC Broby-Glamsbjerg IF 7-0.

Torsdagens kamp mod Glamsbjerg IF resulterede i tre point for FC Broby. Hjemmekampen endte 7-0. Sejren var den tredje i træk og den sjette i sæsonen for FC Broby i Serie 2, pulje 3.

FC Brobys mål blev scoret af Nickolaj Rasmussen (12, 24 og 33), Daniel Hansen (46, 67 og 75) og Frederik Madsen (40).

Efter hjemmekampen ligger FC Broby nummer to med 20 point og en samlet målscore på 42-8 efter otte spillede kampe ud af 22. Glamsbjerg IF ligger nummer et med 21 point og en samlet målscore på 24-17.

FC Brobys træner har følgende kommentar: - Vi spillede en rigtig god kamp. Vi var tilstede over hele linjen fra start af og vi var gode til at stresse modstanderen når de havde bolden. Det har været en fornøjelse at være træner de sidste kampe, da de ting vi har øvet til træning, er blevet bragt med til kampene. Kæmpe cadeau til drengene, afslutter FC Broby træner, John Hansen.

FC Brobys næste kamp spilles lørdag den 12. oktober kl. 15:30 på hjemmebane mod Korup IF, der ligger nummer i rækken med point.

Glamsbjerg IF skal på banen lørdag den 19. oktober kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod MG & BK, der ligger nummer seks i rækken med 11 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Bandekriminalitet. Vi skal beskytte vidner bedre

Synspunkt: Hvis en borger i Odense, på Fyn eller et andet sted i landet oplever grov kriminalitet, bør det meldes til politiet. Men vi risikerer, at alt for mange afholder sig fra det, fordi de er bange for at vidne – særligt når kriminaliteten er begået af voldsparate, hårdkogte bandekriminelle. Derfor foreslog vi i weekenden, at vidner i bandesager skal sikres langt bedre end i dag: Vidner skal have anonymitet i alle sager mod registrerede bandemedlemmer. Vidners identitet må aldrig fremgå i sagsakter i sager mod registrerede bandemedlemmer. Vidner skærmes helt af, så der i retslokalet kun er dommer, domsmænd/nævninge, anklager og forsvarer. Vidnerne skal ganske enkelt kunne udtale sig uden at være hundeangste for, hvad der kan ske med dem selv eller deres familie, fordi det tiltalte bandemedlem og hans ’brødre’ kender deres identitet. Bedre beskyttelse af vidner er også klart til samfundets bedste, for gode vidneudsagn er ofte det, der gør, at kriminelle bandemedlemmer dømmes for deres forbrydelser. Som samfund stiller vi tilmed store krav til vidnerne: Et vidne er forpligtet til at udtale sig, tale sandt, møde op i retten og forblive i retten – ellers risikerer vidnet at blive anholdt. Så det mindste, vi som samfund kan gøre, er da at sikre vidnets sikkerhed. På lederplads her avisen lød det dog i mandags, at vores forslag går for vidt. At vi ikke kan have ”et parallelt retssystem, hvor bandemedlemmer og rockere får ringere muligheder for at forsvare sig i retten end andre tiltalte”. Alle skal naturligvis have en retfærdig rettergang, det kunne vi aldrig drømme om at gå på kompromis med. Og det bør bestemt også være muligt, selvom et hardcore bandemedlem ikke får serveret vidnets navn på et sølvfad. Vi foreslår netop, at forsvarsadvokaten skal kende vidnets identitet, så hun/han kan foretage sin egen research om vidnet og udspørge vidnet på kryds og tværs – men forsvareren skal være sig sit ansvar bevidst og ikke afsløre vidnets identitet over for sin bandeklient. Det er vist ikke for meget forlangt. Tryghed er altafgørende for, at vidner fortæller, hvad de har set. Her i avisen kunne vi jo i weekenden læse, hvordan beboere i et boligområde i det nordøstlige Odense afholder sig fra at melde episoder til politiet af frygt for gengældelse fra tvivlsomme typer. Når vi skal banderne til livs, skal vi presse dem konstant. De fleste odenseanere har – desværre – gennem årene bidt mærke i bandernes storskrydende adfærd i vores by. Og en del odenseanere har oplevet trusler og regulære afstraffelser. Som by skal vi stå sammen mod banderne, og vi har brug for, at lovgiverne på Christiansborg giver os de bedste rammer for det – ved at beskytte vidner bedre. Det er godt, at bandemedlemmer nu kan idømmes længere fængselsstraffe, men hvad hjælper det, hvis de ikke dømmes? Fordi vidnerne ikke tør stå frem?

Nyborg

Nyt læserråd er skudt i gang: Nyborg-aktører skal finde løsninger sammen med Fyens Stiftstidende

Annonce