Annonce
Serie 1

FC Broby sikrer sig et point med 2-2 mod Tåsinge f. B.

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
FC Broby høstede et point i hjemmekampen mod Tåsinge f. B.

Herre serie 1, pulje 1, FC Broby-Tåsinge f. B. 2-2 (1-1).

En kamp uden vinder blev facit i lørdagens kamp mellem FC Broby og Tåsinge f. B. på førstnævntes hjemmebane. Kampen endte 2-2. Det uafgjorte resultat var det andet i træk og det syvende i sæsonen for FC Broby i Herre serie 1, pulje 1.

FC Brobys mål blev scoret af Frederik Madsen (4) og Anders Frisenberg Schneider (76).

Efter hjemmekampen ligger FC Broby nummer ti med 31 point og en samlet målscore på 59-72 efter 28 spillede kampe ud af 28. Tåsinge f. B. ligger nummer ni med 32 point og en samlet målscore på 39-44.

FC Brobys Martin Olsen (38), FC Brobys Nikolaj Møller (50), Tåsinge f. B.s Jonas Andersen (80) og Tåsinge f. B.s Jonas Kroun (85) fik alle gule kort.

Tåsinge f. B.s træner har følgende kommentar:

- Vi har spillet uafgjort for mange gange i denne sæson, men i dag var det nok, og kommer efter en flot indsats, hvor vi slutter med ni mand,og brænder på et tomt mål, så vi er glade for at undgå nedrykningen, som så desværre bliver FC Brobys lod, så skidt med at jeg blev ti år ældre i de sidste ti minutter, sagde Tåsinges Michael Sørensen efter kampen.

Kampen var både FC Broby og Tåsinge f. B.s sidste i rækken.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce