Annonce
Odense

Farvel til Odense: Stor tøjkæde lukker butik i Rosengårdcentret

Tøjkæden Marcus lukker og trækker sig dermed fra Rosengårdcentret - og Fyn. Tilbage har kæden 18 butikker i Jyllland og på Sjælland. Arkivfoto: Michael Bager
Tøjkæden Marcus, der har 18 butikker landet over, lukker i Rosengårdcentret med øjeblikkelig virkning.
Annonce

Dårlig økonomi får nu tøjkæden Marcus, med 18 butikker landet over, til at lukke deres butikker i Odense og Fredericia. Tirsdag morgen har butikken i Rød Gade i Rosengårdcentret selv annonceret deres lukning med et opslag på Facebook.

"Vores økonomiske livline har lukket kassen, og den fortsatte drift af Marcus Odense er derfor ikke mulig. Det betyder rent praktisk, at nøglerne i dag bliver overdraget til kurator, som får ansvaret for det videre forløb", skriver butikken i et opslag på deres facebookprofil.

At lukningen må være kommet som noget en overraskelse, behøver man kun kigge butikkens øvrige opslag igennem for at kunne konstatere. Så sent som i torsdags var alt personale fra butikkerne i Odense og Fredericia på teambulding-kursus. Nu er de ikke længere en del af holdet i butikskæden, der både forhandler egne og andres tøjmærker til yngre mænd eller drenge.

"Vores tanker går i højeste grad til det personale, som har kæmpet så hårdt og flot for at undgå denne situation. Personale som fra den ene dag til den anden mister, hvad der har været deres liv og hverdag i op til 15 år. Vi ønsker dem held og lykke og alt det bedste i fremtiden", skriver ledelsen af forretningen i Odense også.

For kunderne får lukningen også konsekvenser. Kunder, der har gavekort, til gode-sedler og lignende til forretningen, må nu bruge dem i en af kædens øvrige butikker. Den nærmeste forretning for folk på Fyn er butikken i Kolding Storcenter. Og så må en række kommende konfirmander finde et andet sted at varme op til deres store dag. Butikkens konfirmandarrangementer er som følge af lukningen også aflyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce