Annonce
Middelfart

Farvel til millionstøtte: Fremtiden er fortsat uvis for lokal tv-station

John Panduro ønsker ikke at fortsætte i bestyrelsen men vil gerne i begrænset omfang deltage i produktionen af nye udsendelser. Foto: Middelfart Lokal TV
Ekstraordinær generalforsamling gav ingen svar efter, at Middelfart Lokal TV har mistet støtten fra Kulturministeriet og Middelfart Kommune. Nu venter en ordinær generalforsamling den 4. marts.
Annonce

Middelfart: 14 medlemmer mødte frem til den ekstraordinære generalforsamling forleden for at drøfte Middelfart Lokal TV's fremtid og forslag til vedtægtsændringer efter, at stationen i 2020 mistede sin årlige støtte på i alt over en million kroner fra Kulturministeriet og Middelfart Kommune.

Vedtægtsændringerne handlede blandt andet om bestyrelsens størrelse og om, hvad foreningens formue på 1,7 millioner skal gå til, hvis stationen bliver nedlagt. De handlede også om overgangen fra lønnet personale til frivillige.

Fungerende formand og stationsleder John Panduro fortæller, at man i stedet for at tage stilling til vedtægtsændringerne nedsatte tre arbejdsgrupper, som skal overveje, hvordan og hvad stationen skal producere fremover. Det skal samtidig undersøges, om man kan finde det tilstrækkeligt antal frivillige, som vil producere lokal-tv fremover.

- Vi har hidtil været en nyhedsstation med en times udsendelser hver uge sendt på Middelfart Antenneforenings anlæg. Men tiden er en anden i dag. Det var måske bedre fremover udelukkende at sende på vores Youtube-kanal og bruge kræfter på at gøre vores mange gamle middelfartfilm og tidligere udsendelser tilgængelige for alle, fortæller John Panduro.

Annonce

Mindst to forlader bestyrelsen

Han ønsker ikke at genopstille til bestyrelsen, det gør Gudrun Thybjerg heller ikke. Der skal derfor findes mindst to nye bestyrelsesmedlemmer.

John Panduro ønsker heller ikke at bruge de mange timer på tv-produktion, som han har gjort de sidste par år. Det sammen ønsker heller ikke Michael Rasmussen, der har været lønnet 20 timer ugentligt.

- Både jeg og Michael vil måske nok deltage i et eller andet omfang som frivillige, men slet ikke på det niveau, vi gør nu, siger John Panduro, der derfor fortsat er tvivlende overfor stationens fremtid.

- Det bliver i hvert fald i en minimeret form. Jeg håber, vi i det mindste kan gøre vores hidtidige historiske materiale tilgængeligt for alle via en database, eventuelt ved at bruge noget af formuen til den opgave. Men det ville også være godt, hvis vi fremover kunne optage de vigtigste begivenheder i byen og bevare dem for eftertiden. Men det afhænger af den frivillige opbakning og de beslutninger, der træffes den 4. marts, siger John Panduro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce