Annonce
Sport

Farvel og tak: Svendborg Rabbits slået ud af Bakken Bears i tredje semifinalekamp

Brandon Norfleet blev topscorer for Svendborg Rabbits med 23 point. Her ses han med bolden hjemme i Rise Sparekasse Arena tidligere på sæsonen mod Bakken Bears. Foto: Katrine Becher Damkjær
Trods et tæt opgør langt hen ad vejen endte Svendborg Rabbits med at tabe 85-102 til Bakken Bears. Derfor er sydfynboerne ude af semifinaleserien med et samlet nederlag på 0-3 i kampe.

BASKETBALL: Torsdag aften sluttede slutspilseventyret for Svendborg Rabbits. Nede 0-2 i kampe var sydfynboerne pisket til sejr mod Bakken Bears, hvis det spinkle håb om en finaleplads skulle holdes ved live. Sådan skulle det ikke gå.

Bakken Bears vandt på hjemmebane tredje semifinalekamp 102-85 og avancerer videre til finalen. Derfor må svendborgenserne tage til takke med en bronzekamp, inden den står på sommerferie.

Trods nederlaget havde Rabbits-direktør Troels Mortensen efter kampen kun rosende ord tilovers for sine spillere.

Annonce

-  Vi havde stor ære i kampen. Vi gav den alt, vi kunne og lagde os ikke ned på noget tidspunkt. Jeg er nødt til at tippe på hatten af drengene, for de kæmpede virkelig godt, siger Mortensen til Sport Fyn.

Helt hen i tredje periode var det et meget lige opgør, hvor de sydfynske gæster blandt andet var foran med 64-57. Nogle kendelser mod Rabbits gjorde det dog svært.

- Vi førte faktisk i tredje periode, men så kom der tre - mildt sagt - tvivlsomme kendelser, som gik os meget imod. Det gjorde, at både Brandon Norfleet og Brandon Tabb måtte sætte sig ud med fire fejl.

- Der blev kaldt en teknisk fejl, hvor vi ikke var i nærheden af noget. Og så blev der kaldt en fejl, hvor vi faktisk scorede og troede, at vi skulle kaste et bonusstraffe. Men så kaldte den ene af dommerne angrebsfejl. Ved den sidste fik en af vores spillere taget armen rundt om sig og blev skubbet ud af banen, men der kaldte de så en defensiv fejl, siger en lettere frustreret Rabbits-direktør.

Han slår også fast, at det kvalitetsmæssigt ikke har været til at se i semifinaleserien, at Bakken Bears har en noget mere løntung trup.

- Jeg kan ikke se, at der er fem-seks gange forskel på budgetterne. Det kan jeg simpelthen ikke se.

Jysk modstand i bronzekamp

I bronzekampen skal Rabbits møde enten Horsens IC eller Randers Cimbria. De to jyske hold spillede også tredje kamp i deres semifinaleserie torsdag aften, og her bragte Horsens IC sig i front med 2-1 i kampe med en sejr på 120-92. Derfor kan horsensianerne booke billet til finalen mandag, når de to hold mødes i Randers i det fjerde opgør.

I så fald vil det være Randers Cimbria, der venter de sydfynske kaniner i opgøret om bronze, hvor der kun spilles ét opgør. Ligegyldigt hvilket af de to jyske hold, der bliver modstanderen i bronzekampen, vil det have hjemmebanefordel grundet en højere placering i grundspillet. Her endte Horsens IC og Randers Cimbria på henholdsvis anden- og tredjepladsen, mens Svendborg Rabbits endte på fjerdepladsen.

Der er ikke ét af de to hold, som Troels Mortensen vil foretrække at møde.

- Det er to hold, som vi både har tabt til og vundet over i sæsonen. Så uanset hvem det bliver, så ser vi frem til opgaven, og vi vil rigtig gerne hente metal til Sydfyn, siger han.

Dog fortæller han, at det ud fra et tilskuermæssigt synspunkt ville være bedst at møde Horsens, hvis regeringen til den tid har åbnet op for, at der kan komme tilskuere til kampen. Det skyldes, at kapaciteten i Forum Horsens er større end i Arena Randers.

Hvilken dato, bronzekampen afvikles, er fortsat uvis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce