Annonce
Faaborg-Midtfyn

Farvel efter mere end 30 år: Omsorgsfuld pædagog går på efterløn

Pædagog Hanne Jensen er værdsat af børnene i Lundsbjerg Børnehave i Ferritslev. Efter mere end 30 år stopper hun for at gå på efterløn. Privatfoto
Efter mere end 30 år i Lundsbjerg Børnehave i Ferritslev går pædagog Hanne Jensen på efterløn.
Annonce

Ferritslev: En institution i institutionen. Sådan betegnes Hanne Jensen, der den 1. juli stopper som pædagog i Lundsbjerg Børnehave i Ferritslev.

Efter mere end 30 år går Hanne Jensen på efterløn. I sin tid i Lundsbjerg Børnehave har hun sat et meget stort aftryk på børnehaven med sin enorme omsorg og varme overfor både børn og forældre. Hanne Jensen har ligeledes været en vigtig del af børnehaven pga. hendes store engagement i dagligdagen og som medarbejderrepræsentant i bestyrelsen.

Det er derfor med stort vemod, at børnehaven skal sige farvel til Hanne Jensen. Pga. covid-19 var der også meget af det planlagte, der ikke blev som planlagt. Men det bliver dog muligt for en mindre flok af børn, voksne og gamle kollegaer at sige farvel den 1. juli med kage, saft og taler.


Det er derfor med stort vemod, at børnehaven skal sige farvel til Hanne Jensen.

Fra artiklen


Siden januar har Lundsbjerg Børnehave haft glæde af Hanne Jensens afløser Vinnie Hindsgavl. Hun og resten af medarbejdergruppen er i fuld sving med at skabe det bedste sted for alle børn i Lundsbjerg Børnehave.

- Derfor er det også med en vis ro i maven, at vi sender Hanne videre til det næste kapitel i hendes liv. Vi håber hun kommer og besøger os og ønsker hende det bedste fremover, fortæller børnehavens leder, Kathrine Lahn Vest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce