Annonce
Kerteminde

Farvehandler åbner nye forretninger i Nyborg, Årslev og Kerteminde: - Tiden stod stille for Flügger

Louise Kirkeløkke Hansen (tv) fortæller, at folk gerne kommer tilbage, hvis de ikke kan blive ekspederet af Tina Nielsen, der har været ansat de sidste 11 år. Foto: Mette Louise Fasdal
Louise Kirkeløkke Hansen har sagt farvel til Flügger-kæden og kører nu sine tre farvehandler videre under sit eget brand. I Kerteminde er hun også rykket ind i nye lokaler.
Annonce

Kerteminde: - Jeg tror, at det er Danmarks mindste farvehandel.

38-årige Louise Kirkeløkke Hansen smiler bredt og kigger sig rundt i de nye lokaler, som hendes farvehandel rykkede ind i i slutningen af august.

Fra 1. september var hendes lejemål i Grønlandsgade i Kerteminde opsagt, for Kerteminde Kommune skal bruge området til det nye havneprojekt.

Derfor var Louise Kirkeløkke Hansen nødt til at finde nye lokaler. Hun har nu åbent forretningen på Strandvejen i Kerteminde, hvor frisør Mette Johanne Aaskov tidligere havde sin frisørsalon "Bymettejohanne." Frisøren rykkede midt i maj sin salon hjem privat på Enggade.

I de nye lokaler er Louise Kirkeløkke Hansen gået fra 120 kvadratmeter til knap 70 kvadratmeter. Det kunne umiddelbart lyde lidt sammenpresset, men både indehaveren af farvehandlen og Tina Nielsen, der er fast i forretningen, fortæller, at kunderne kun udbryder:

- Ej, hvor er her blevet hyggeligt.

Louise Kirkeløkke Hansen (th) har fået lavet sit eget logo, hvor hun har mulighed for at skifte farverne ud alt efter, hvad der trender. Tina Nielsen er den, som kunderne oftest møder i butikken. Foto: Mette Louise Fasdal
Annonce

Slipper kreativiteten løs

Med flytningen til nye lokaler tog Louise Kirkeløkke Hansen også en anden beslutning. Hun har valgt at træde ud af Flügger-kæden. Udover Kerteminde har hun også farvehandler i Nyborg og Årslev, og de andre forretninger bliver nu også ombygget og bliver en del af hendes nye brand "LH Farver." Forretningen i Nyborg åbner 30. september, mens farvehandlen i Årslev er klar 6. oktober.


Jeg synes også, at tiden stod lidt stille for Flügger, og jeg havde brug for at sætte mit eget DNA på mine butikker.

Louise Kirkeløkke Hansen, LH Farver


- Jeg kunne ikke længere se fordelene ved at være en del af en stor kæde. Jeg havde brug for, at jeg og mine ansatte fik mulighed for at slippe kreativiteten lidt mere løs. Jeg synes, at det var svært, når jeg var en del af en franchise, hvor jeg var nødt til at holde mig inden for nogle bestemte rammer. Nu kan vi lege noget mere, forklarer hun.

- Jeg synes også, at tiden stod lidt stille for Flügger, og jeg havde brug for at sætte mit eget DNA på mine butikker, siger Louise Kirkeløkke Hansen, der også ønskede, at hendes farvehandler tilpassede sig mere til de små byer, de ligger i.

- Vi skal ikke sælge maling på internettet. Det er ikke der, vores styrke ligger. Vi er fagnørder og gode til at vejlede kunderne, når vi står ansigt til ansigt med dem. Så vi skal overleve på vores service og de faglige fif, fastslår hun.

Annonce

Mere modige kunder

Louise Kirkeløkke Hansen er nu gået over til at sælge maling fra det norske firma, Jotun, og hun fornemmer, at det allerede også har betydet, at hun får nogle nye kunder i sine farvehandler. For Jotun er gode til at være på de sociale medier - som eksempelvis instagram, og det betyder også, at der er flere yngre kunder, der lægger vejen forbi.

- Jotun er lidt mere legende og kreative og opfordrer også folk til at tage lidt mere modige valg end blot at male hvidt, forklarer farvehandleren, som i øvrigt kun oplevede en fremgang i sine tre farvehandler, da coronaen sørgede for at lukke Danmark ned.

- Folk gik jo ned i tempo, når de pludselig ikke kunne så meget andet end at blive hjemme. Så fik de tid til at gøre noget ved deres halvfærdige projekter, forklarer Louise Kirkeløkke Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce