Annonce
Nyborg

Far, mor og barn cykler

Træning på mountainbike for børn og deres forældre finder sted på plænen bag ved Skovparkhallen, Skaboeshusevej 100, over to lørdage i juni. Privatfoto.
Op på mountainbiken og ud på en træningsbane ved Skovparkhallen er et tilbud til børn med forældre. Bag invitationen står Nyborg Cykle Klub, som inviterer til træning på cyklerne henholdsvis lørdag 8. og lørdag 22. juni.

Nyborg: Så er der mulighed for, at børn og barnlige sjæle kan prøve kræfter med mountainbikesporten. Nyborg Cykle Klub er i færd med at bygge en teknik- og øvelsesbane, hvor voksne og børn kan afprøve deres færdigheder og teknik på mtb-cyklerne.

Ifølge Anette Leisner fra Nyborg Cykle Klub så gennemføres træningen af instruktører fra klubben og finder sted på plænen bag ved Skovparkhallen, Skaboeshusevej 100. Der er træning lørdag 8. juni og lørdag 22. juni. Begge dage fra klokken 14-17.

Ved samme lejlighed får rytterne også mulighed for at prøve kræfter med mountainbikesporet i Teglværkskoven.

Alle er velkomne. Blot skal de medbringe en mountainbike - modellen er underordnet - og selvfølgelig iføre sig en cykelhjelm, inden det går løs på banen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom nu, Mette F.: Hold dit løfte

Det er godt, at regeringen og Kommunernes Landsforening i sidste måned blev enige om en ny økonomisk aftale, der tilfører 2,2 milliarder kroner ekstra til kommunerne i 2020. Det er også fint, at den socialdemokratiske regering i begyndelsen af denne uge sendte millioner af kroner ud til en række af landets vanskeligt stillede kommuner. Og dejligt, at man desforuden har besluttet at sløjfe det rigide omprioriteringsbidrag. De mange skattemillioner, som regeringen har drysset ud med mild hånd i den seneste tid, ændrer imidlertid ikke på, at der er noget rivravruskende galt i Danmark, som Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester, Hans Stavnsager, formulerede det på et byrådsmøde tidligere på ugen. For der er stadig uhyre store forskelle på den service, som landets rige og fattige kommuner tilbyder deres borgere. Derfor er det påtrængende, at regeringen får gennemført en ny udligningsreform. Den nuværende socialdemokratiske regering har varslet, at det vil ske, men det gjorde den foregående Venstre-ledede regering såmænd også – uden at det skete. Derfor er det tilsyneladende nødvendigt at holde statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nikolai Wammen, social- og indenrigsminister Astrid Krag og alle andre ansvarlige ministre fast på, at der skal ske ændringer i udligningen mellem kommunerne. For det dur ikke, at eksempelvis rige kommuner i Nordsjælland kan hente ekstra millioner i hjem til pengetankene på grund af teknikaliteter i lovgivningen, mens fattige landkommuner skal skære i budgetterne. Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Odense, Kerteminde ... budgetforligene er faldet på plads de seneste dage; nogle steder med smalle forlig, andre steder med bred opbakning eller endog i fuld enighed. Alle steder har budgetlægningen dog krævet benhårde prioriteringer og fravalg, blandt andet fordi udligningsordningen stadig ikke er ændret. Derfor er det ikke nok, at regeringen har varslet en ny udligningsreform. Den skal også holde løftet.

Annonce