Annonce
Odense

Fantastisk TV-2-vejr

Steffen Brandt styrede showet med vanlig sikkerhed og rutine.
Annonce

ODENSE: Hvorfor udstønner en kvinde et, åh nej, helt fra hjertets dystreste kammer, når hun hører den herlige Far Til Fire-schlager, "Bornholm, Bornholm, Bornholm"?

Jamen, det gør hun da, fordi hun er fastlåst i en toiletkø, og fordi sangen om den dejlige ferieø i hvert fald på visse steder og tidspunkter er et tegn på, at TV-2 er ved at gå på scenen.

Amfiscenen var stedet og i går klokken 21.01 var tidspunktet, hvor Steffen Brandt entrede den udbyggede scene og råbte showet i gang efter Junckers opvarmning.

Og så kunne man ellers være fri som fuglen i en fantastisk Toyota så smuk som hvide lagner i en verden perfekt.

Det var 2500-2600 mennesker helt med på. Der havde sikkert været helt udsolgt (det er lig med 3000), hvis alle gratisterne i Pantheonsgade og Brandts Passage med dåseøl til at dulme smerten over det manglende udsyn havde løst billet. Men det gjorde de ikke.

Man skulle helt ned bagved for at finde lidt lebensraum. Oppe foran scenen var der fyldt massivt op med feststemte koncertgængere.
Annonce

Æstetisk lysshow

Som sædvanligt var de stilfuldt klædt på i den århusianske kvartet - udvidet med gæster på tangenter og horn.

Og et meget æstetisk og moderne lysshow gav denne pragtfulde sommeraften det sidste pift.

Hvis man nogen sinde har været i tvivl, om det er Peter Tanev eller Divya Das, TV2 eller DR, som har det bedste vejr, så var Danmarks første TV-2 - der jo var ude lang tid før kanalen på Kvægtorvet blev opfundet - et rigtig godt bud på noget endnu bedre vejr lige præcis denne aften.

Og at man ikke behøver at være gammel nok til at kunne huske dengang, TV-2 hed Taurus og senere fandt på det mere mundrette navn, mens man lidt blegt forsøgte at efterligne Kliché, var der et godt bevis på nede i hjørnet af pladsen længst fra scenen. Her smårockede den blot fire uger unge dreng, der formentlig skal hedde Eik, med i sin barnevogn.

Nok aftenens yngste tilhører, der helt sikkert vokser op og bliver TV-2-fan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce