Annonce
Kerteminde

Fantastisk! Nej tak! Tre meninger om radikales letbane-planer

Havnedirektør Carsten Aa. Foto: Nils Svalebøg
Der er delte meninger om, hvorvidt letbanen i Odense skal forlænges til Munkebo. Vi har spurgt tre forskellige repræsentanter.
Annonce

Læs nedenfor, hvad man mener på Lindø Port of Odense, Munkebo Kro og i en boligforening i Munkebo om politikernes planer for en forlængelse af letbanen fra Seden til Munkebo.

1 Carsten Aa, direktør, Lindø Port of Odense

Carsten Aa. Foto: Michael Bager

- Ethvert tiltag, der trafikalt ville forbedre arbejdskraftens muligheder for at komme nemmest muligt herud, det kan vi jo kun bifalde. Bussen kører herud nu fra Odense, og det er positivt. Enhver vejforbedring ville være positivt. Det må dog ikke være en enten eller. Det skal ikke komme i stedet for vejforbedring. For det flytter jo ikke gods, og vi har en støt stigende godsmængde på vejene herude. En letbane flytter kun personer. Vi har nok 2-3000 indgange gennem porten hver dag. 

2 Iben Germundsson, indehaver, Munkebo Kro

Iben Egebjerg Germundsson, medindehaver af Munkebo Kro. Arkivfoto: Helle Kryger

- I princippet synes jeg, det er fantastisk, hvis det kunne lade sig gøre. Jeg går absolut ind for mere bæredygtig trafik. Jeg har dog en stor tvivl om, det er noget, der kan lade sig gøre økonomisk. For det er en meget stor udgift, og om det i det hele taget kan svare sig. Det er jeg i tvivl om. Det kunne dog godt gøre, at der var flere, der valgte at flytte til Munkebo-området, fordi de havde lettere til at komme på arbejde i Odense. Det ville være en stor fordel. 

3 Jan Nielsen, beboerformand, Lindøhusens A/S

Lindøhusene. Arkivfoto

- De er syge i hovedet. Hvad skal vi bruge det lort til? Det kommer aldrig til at fungere ordentligt. Bare se oppe i Aarhus. Det fungerer ikke. Det er dyrt, og der er ikke andet end bøvl med det. Nej, det kan de godt beholde for sig selv inde i Odense. Og når vi så kommer til Odense vil de have os til at parkere på en særlig parkeringsplads og tage letbanen ind i byen. Nej tak, siger jeg bare. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce