Annonce
Sport

Fans bakker op trods tæsk på isen: Nyt stort nederlag til Odense Bulldogs

Jakob Wittendorf bragte Odense Bulldogs foran 1-0 mod mesterholdet Aalborg Pirates efter to minutter, men som i den seneste hjemmekamp mod Herlev tabte Bulldogs 1-7. Foto: Michael Bager

Som i den seneste hjemmekamp tabte Odense Bulldogs 1-7 efter at have været foran 1-0. Men mesterholdet Aalborg Pirates var en klasse over det fynske bundhold, der har en imponerende samling af loyale fans.

Ishockey: Det er i nødens stund, man skal kende sine venner. Dem har Odense Bulldogs åbenbart 877 af. Så mange tilskuere var ganske imponerende mødt frem i Odense Isstadion denne rimfrostkolde januarsøndag, hvor de fik set endnu et stort nederlag til Odense Bulldogs.

Som i den seneste hjemmekamp mod Herlev kom Odense Bulldogs foran 1-0 efter et par minutters spil af opgøret mod Aalborg Pirates, men det fynske bundhold endte alligevel med at tabe 1-7 - nøjagtig samme cifre som mod Herlev for 12 dage siden.

Det var 10. nederlag i træk for Bulldogs, der blot har fået et point ud af de seneste 10 kampe - overtidsnederlaget hjemme mod Sønderjyske mellem jul og nytår.

Aalborg Pirates fik en tidlig udvisning til Victor Panelin-Borg efter blot 17 sekunders spil, og det udnyttede Odense Bulldogs til en tidlig føring.

I et effektivt powerplay fik Bulldogs spillet pucken godt rundt og gjort Aalborg-spillerne møre, inden Jakob Wittendorf ved den ene stolpe smækkede pucken ind forbi Ronan Quemener i Aalborgs mål.

Mestrene svarede hurtigt igen. Mike McNamee fik rigeligt med plads midt for mål til at komme på skudhold, og han bankede udligningen ind efter syv minutters spil.

Aalborg kom foran 2-1 med syv minutter igen af første periode, da Martin Højbjerg efter et langt angreb fik trillet pucken ind bag et splittet Bulldogs-forsvar.

Det blev 3-1 halvandet minut før periodepausen, da ligatopscorer Thomas Spelling i en kontra to mod en sikkert scorede hos en chanceløs Teemu Seppänen.

Annonce

Odense Bulldogs-Aalborg Pirates 1-7 (1-3, 0-2, 0-2)

Ishockeyligaen
Mål: 1-0 Jakob Wittendorf (1.59). Assist: Henry Hardarson og Yannick Vedel.

1-1 Mike McNamee (6.52). Assist: Thomas Spelling og Cam Braes.

1-2 Martin Højbjerg (13.47). Assist: Mike McNamee og Mikkel Højbjerg.

1-3 Thomas Spelling (18.21). Assist: Kelin Ainsworth og Cam Braes.

1-4 Oliver Anker Christensen (34.31). Assist: Aaron Harstad og Lasse Bo Knudsen.

1-5 Mike McNamee (38.27). Assist: Thomas Spelling og Kelin Ainsworth.

1-6 Nicolai Eriksen (41.38). Assist: Martin Højbjerg og Mikkel Højbjerg.

1-7 Mads Falborg Iversen (58.37). Assist: Kelin Ainsworth og Thomas Spelling.

Udvisninger: Odense Bulldogs: 1 x 10 min. + 3 x 2 min. Aalborg Pirates: 1 x 10 min. + 4 x 2 min.

Bedste spillere: Odense Bulldogs: Jakob Wittendorf. Aalborg Pirates: Mike McNamee.

Dommere: Vernon Hofferd og Michael Nielsen.

Tilskuere: 877.

Næste kamp: Tirsdag 22. januar kl. 19.00: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs.

Loyale fans

Aalborg fortsatte med at lægge pres på i anden periode, og i slutningen af perioden scorede Oliver Anker Christensen til 4-1 og Mike McNamee til 5-1. Nicolai Eriksen scorede til 6-1 i starten af tredje periode.

Bulldogs forsøgte efter bedste evne at give de trofaste Bulldogs-fans en lille opmuntring, men i stedet scorede Mads Falborg Iversen til 7-1 halvandet minut før tid.

Men Bulldogs-tilhængerne viste efter kampen deres aldrig svigtende støtte med bifald ned mod spillerne, der kvitterede ved at klappe tilbage, mens den halve snes Aalborg-fans i arenaen svingede den store piratfane og lykønskede det sejrende mesterhold, der fik en tiltrængt oprejsning efter 6-0-nederlaget til Sønderjyske fredag aften.

Bulldogs møder Pirates igen tirsdag aften i Aalborg, hvor den sidste femtedel af grundspillet skydes i gang. Odense Bulldogs mangler i grundspillet otte kampe, der groft sagt kan betragtes som træningskampe, inden det bliver alvor med play-in-kampene fra sidst i februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Milano venter på Eriksen-pressemøde

Kerteminde For abonnenter

Politikere gik stik imod anbefalinger: Nu skal sag om 10. klasser gå om

Odense

GoMore-direktør om humanister i erhvervslivet: - Virksomhederne er ligeglade med, hvor folk kommer fra

Annonce