Annonce
Sport

Fanformand: - Vi må ikke tabe til OB

Fanformand Michael Bundgaard - i gul trøje - får her autograf af målmand Thomas Sørensen, der endte med at lide en krank skæbne i Aston Villa.

Formand for Aston Villas danske fanklub er lidt bekymret inden lørdagens fodboldkamp, men dog fortrøstningsfuld over to kampe mod OB

Annonce

Michael Bundgaard fra Randers glæder sig til i morgen aften, for da skal han på Odense Stadion for at se sine helte fra Aston Villa mod OB. Men han er også lidt bekymret.

- Jeg tror og håber på en beskeden sejr, og over to kampe må vi under ingen omstændigheder komme i nød mod OB, siger Michael Bundgaard, der er formand for Aston Villas danske fanklub.

Selvom han bor i Randers, er hans danske hjerteklub AGF, fordi han som efterskoleelev for 15 år siden så "de hvide" fra Århus pulverisere Viborg med 6-0.

- Jeg følger også godt med i dansk topfodbold, og jeg er helt bekendt med OB's kvaliteter, siger Michael Bundgaard, der håber på, at minimum 100 danske, men også nogle tyske Aston Villa-fans kommer til Odense og varmer op på den irske pub Ryan's på Fisketorvet sammen med de britiske tilhængere.

Fanklubben er i sin nuværende skikkelse to og et halvt år gammel og har netop rundet 100 medlemmer.

- Mon ikke kampene mod OB er med til at give vores lille klub fremgang? Jeg tror det. Vi har fået mange henvendelser og mange hits på vores hjemmeside og har derfor også en annonce i kampprogrammet, fortæller Michael Bundgaard.

Som så mange andre blev fan-formanden også draget af en engelsk klub via tv-tipsfodbold.

- Landsholdets Kent Nielsen spillede i Aston Villa, og det var medvirkende årsag til min interesse for klubben, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce