Annonce
OB

Familien Helmig nu også set på tribunen i Odense

Det er god værkstedshumor. Randers havde medbragt et par tilskuere til udebaneafsnittet, som de færreste havde regnet med at se. For nylig dukkede kunstnerfamilien Thomas og Hugo Helmig op i Aarhus Idrætspark uden mundbind og uden tydelig hjemmel til tribunen, som jo er lukket i disse corona-tider. Randers havde taget et par pap-figurer af familien Helmig med til Odense - ret morsomt når man tænker på den evige rivalisering mellem Randers og AGF. Men de to gange Helmig havde denne gang lov til at være på tribunen i Odense. Foto Claus Fisker/Scanpix

Thomas Helveg, en af de allerstørst OB-legender, kommer i podcasten Abildtrup & Rasmussen på tirsdag og blandt dem, der vil stille spørgsmål til ham på mail sporten@sportfyn.dk eller på Facebook-siderne "Sport Fyn" eller "Alt om OB" og på vore twitter-konti, trækkes der lod om en OB-udebanetrøje og bogen "Miraklet i Madrid".

-----

Paw Johansen, fynsk fjerdedommer, var i aktion allerede før kampen for at tilrettevise Discoverys kameraer og store mikrofoner til de rigtige steder mellem udskiftningsboksene. Iøvrigt var det tydeligt, at Johansen havde brugt en trimmer på hjemmefronten til at nå frem til en tætklippet corona-korrekt frisure.

-----

Ryan Johnson Laursen indkasserede en advarsel, som koster ham karantæne i torsdagens udekamp i Haderslev mod Sønderjyske. Det kan betyde spilletid på den plads til Robin Østrøm eller Alexander Juel Andersen, der så i givet fald skal erstattes af skadede Kasper Larsen, Christian Vestergaard - eller Robin Østrøm.

----

Thomas Dahslykke har en cand. mag. i litteraturvidenskab og underviser på HF i dansk og retorik. Han er desuden aktiv på alle platforme, når det handler om OB. Han har bragt en oversigt på twitter, der viser listen over de mest scorende OB-spillere i Superligaen. Det bedste snit har Kaspar Dalgas, der kom til Vejle og scorede 22 mål og det gav et snit på 121 minutter mellem målene, og det kan ingen overgå. Mwape Miti er den mest scorende med 70 mål i ligaen.

-------

Den mest scorende nogensinde på OB's førstehold er fortsat Allan Hansen med 130 mål i 355 kampe efterfulgte af Per Bartram med 123 kasser.

-----

I Superligaen er det Peter Utaka, der er nummer to efter Mwape Miti og nummer tre er Steffen Højer med 47 mål. Han var i øvrigt tilstede på stadion som assistenttræner på U21-landsholdet, hvor Oliver Christensen foreløbig må være fast mand før EM-slutrunden senere på måneden trods fadæsen i første halvleg.

--------

Ni minutter og 30 sekunder. Så lang var overtiden i første halvleg, fordi det tog lang tid at få den rygskadede Erik Marxen båret ud af banen efter den tidligere Middelfart- og Dalumspillers hårde fald efter sammenstødet med Issam Jebali. I første omgang mente Randers-træner Thomas Thomasberg vist, at skylden lå hos Jebali. Men senere viste det sig, at det var Marxen, der hensynsløst kastede sig ind i Jebali og faktisk burde have haft et gult kort.

------

De skræppende ravne var svært utilfredse med, at kampen var så lang på grund af alverdens afbrydelser. Efterhånden var banen jo ellers pløjet så effektivt op, at de lækre orme faktisk strittede op fra jordbunden lige til at nappe med næbbene og flyve ud over Bolbro med som lækker og uventet dessert sidst på eftermiddagen.

----

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce