Annonce
Udland

Familiemedlem stod bag kidnapning af fodboldstjerne

Alan Pulido, til venstre, ved siden af staten Tamaulipas guvernør, Egidio Torre Cantu. Billedet er taget kort tid efter, at fodboldspilleren blev befriet.

Alan Pulidos eget familiemedlem var ifølge statsanklager involveret i kidnapningen af Olympiakos-spilleren.

Annonce

Mexicanske myndigheder har tirsdag anholdt en mand, der angiveligt har medvirket til at kidnappe fodboldstjernen Alan Pulido. Den mistænke mand er gift med Pulidos kusine, skriver nyhedsbureauet AFP.

Den 29-årige mand, Osvaldo Velazquez Garcia, blev såret under anholdelsen, efter at en skududveksling havde fundet sted. Det siger statsanklager i staten Tamaulipas Ismael Quintanilla.

Velazquez begyndte at skyde mod politiet, efter at de havde omringet ham. Han blev ramt i skulderen og såret i halsen, men han er uden for livsfare.

Ifølge statsanklageren er Velazquez sammen med en 38-årig medsammensvoren hjernen bag kidnapningen af Alan Pulido, der blev bortført søndag lokal tid og befriet knap et døgn efter.

- Han er gift med kusinen, siger statsanklager Quintanilla og tilføjer, at Velazquez er medlem af et kriminelt netværk, der bliver kædet sammen med smugling af stoffer, kidnapninger og afpresning.

Velazquez var til stede ved den fest, hvor Olympiakos-spilleren Alan Pulido også deltog, inden han blev kidnappet.

Den mistænkte kommunikerede efterfølgende med kidnapperne for at fortælle dem, hvornår spilleren forlod festen, og hvilken bil han kørte derfra i, siger Quintanilla.

Pulido var en del af Mexicos hold ved VM i Brasilien i 2014. Han havde netop forladt festen søndag med sin kæreste, da han blev stoppet af fire mænd med pistoler.

Mændene lod kæresten gå, men de tog Pulido med sig.

Omkring 24 timer efter formåede Pulido at slå en kidnapper ned og ringe til politiet. Det førte ifølge statsanklageren til fodboldspillerens befrielse.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce