Annonce
Nordfyn

Familielandbrug uddanner fynske skoleelever i økologi

Det er tredje gang, at sjetteklasserne på Havrehedskolen besøger Finn Thorslund og hans økologiske malkekøer i Fangel. PR-foto

Fangel: 82 elever fra 6. årgang på Havrehedskolen lærte om økologi, da de for nylig besøgte den økologiske landmand Finn Thorslund i Fangel. - Miljø, klima og sundhed fylder en del hos mange af vores elever lige nu. De ser og hører en masse i tv, fra de voksne og på nettet, men den viden, der skal til for selv at kunne tage stilling, har de ikke altid, fortæller Maria Broe, lærer på Havrehedskolen i en pressemeddelelse om besøget.

- Derfor er det vigtigt, at eleverne får indblik i og arbejder med, hvad forskellene på konventionelt og økologisk landbrug er. De får indblik i, hvordan de forskellige måder at dyrke jorden på har indflydelse på vores miljø og deres egen sundhed. Det er selvsagt store emner, og fokus i fagene madkundskab, natur og teknik er økologi, madspild og landbrug, forklarer Maria Broe. Det er tredje gang, at sjetteklasserne på Havrehedskolen besøger Finn Thorslund og hans økologiske malkekøer i Fangel.

Turen betales af foreningen Fyns Familielandbrug, som senere besøger Havrehedskolen for at lave økologisk mad sammen med eleverne i madkundskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce