Annonce
Middelfart

Familiegolf er i rivende udvikling: Golfklub inviterer indenfor til Golfens Dag

Søndag den 28. april åbner Golfklubben Lillebælt dørene og byder nysgerrige familier indenfor til Golfens Dag. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Golfklubben Lillebælt inviterer indenfor til en søndag i familiegolfens tegn.

Middelfart: Golf kan sagtens være en oplevelse, som hele familien kan nyde i fællesskab. Og netop det er i fokus, når Golfklubben Lillebælt søndag den 28. april åbner dørene og byder nysgerrige familier indenfor til Golfens Dag.

Dagen starter ved klubhuset klokken 10, hvor træner Søren Max tager imod deltagerne og guider gennem spillets mystisk. Efterfølgende er der mulighed for at prøve kræfterne af på en af banerne, og til sidst er der "puttekonkurrence" med en præmie til vinderen.

- Vi tog initiativ til, at vores børnebørn skulle lære spillet, og vi brugte tiden sammen med dem og fik et nært forhold. en god investering, og i dag spiller også forældrene golf. Vi spiller ofte sammen, når alle har fri, fortæller klubmedlem Kjeld Dahl i en pressemeddelelse.

- Familiegolf er i rivende udvikling og efterspørges af travle familier, som oplever, at hverdagens travlhed stresser familiesamværet. At tilbringe en søndag eftermiddag med hele familien samlet omkring golfspillet, og sammen med andre familier, er i vækst. Det er noget, vi i Golfklubben Lillebælt gerne vil være en aktiv del af, siger klubformand Palle Fruenkilde i en pressemeddelelse.

Golfens Dag i Middelfart varer fra klokken 10-14, og Golfklubben Lillebælt sørger for en forfriskning i form af en sandwich og en øl eller sodavand.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig arrangementet. Man skal blot dukke op ved klubhuset. Udstyr kan lånes i golfklubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Annonce