Annonce
Fyn

Familie i Stillebæk leder på femte døgn: Har nogen set Haico?

Labradoren Haico har et ar på låret og et brunt halsbånd med navneskilt formet som et sort kødben. Foto fra Facebook.
Siden torsdag i sidste uge har familien Engholm ledt efter sin sorte labrador, som ikke har været sig selv, siden den for nylig blev opereret.
Annonce

Veflinge: En sort labrador er forsvundet fra en familie i Stillebæk mellem Morud og Veflinge, og eftersøgningen af hunden foregår nu på femte døgn. Torsdag 25. juni løb hunden, som lyder navnet Haico, væk fra sit hjem på Rugårdsvej i Stillebæk, og familien Engholm har ikke set hunden siden, siger Lene Birgitte Engholm.

- Han forsvandt torsdag ved 14-tiden. Da jeg kom hjem og åbnede bagdøren, kom min søn ind ad fordøren. Han havde haft en dårlig dag og var lidt ked af det, og da han kom ind, ville han sige noget til mig, og det reagerede hunden på. Vores bryggers og entre hænger sammen, og hunden strøg ud ad den ene dør. Jeg nåede lige at stoppe den, da den var nået ud ad havelågen. Så kom min søn og tog om mig, og da jeg vendte mig om et splitsekund senere, var hunden væk, fortæller Lene Birgitte Engholm.

Den sorte labrador-han, som fylder 10 år om en måned, har et brunt halsbånd med et sort navneskilt formet som et kødben. Et særligt kendetegn er, at han har et ar på låret.

For godt to uger siden fik Haico fjernet en kindtand ved en operation, hvor den var i narkose, og siden har han ikke helt været sig selv, fortæller Lene Birgitte Engholm.


Jeg nåede lige at stoppe den, da den var nået ud ad havelågen. Så kom min søn og tog om mig, og da jeg vendte mig om et splitsekund senere, var hunden væk.

Lene Birgitte Engholm


Haico er tidligere løbet hjemmefra - det skete, da hans far døde for fem år siden. Familien anskaffede efterfølgende et gps-halsbånd, men det var desværre ikke det halsbånd, han havde på onsdag eftermiddag.

- Hvor har I ledt efter ham?

- Vi har ledt i nærområdet, og vi har sat sedler op i butikker i en rundkreds af 10 kilometer fra vores hjem. Han har måske været i Rue ved Morud og måske på den anden side af Paddesø. I Korup var der også en sort hund i går (søndag, red.), men den blev ikke fundet.

Ser man hunden, skal man ikke forsøge at kalde den til sig eller fange den, da den formentlig er skræmt. I stedet beder Lene Birgitte Engholm om, at man kontakter kontakter hende på 51 62 55 62.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce