Annonce
Erhverv

Konen fandt på et royalt navn til ny sushi-restaurant: - Det har altid været min drøm at åbne en restaurant

Parret Nesrin Alali og Muhamed Alali har startet en ny sushirestaurant i Glamsbjerg. Her ses de med sønnen Miran, der er 10 måneder gammel. Foto: Martin Kloster

Glamsbjerg: Der er en vis travlhed at spore i et lokale i Søndergade 26, før det kommer til at vrimle med laks, surimi, maki, soya, wasabi, og hvad der ellers hører sig til i sushiuniverset.

Syriske Muhamed Alali er nemlig ved at gøre klar, så han mandag den 14. juni klokken 12 kan åbne sin nye sushirestaurant The Royal Sushi på adressen sammen med sin hustru Nesrin Alali.

- Min drøm har altid været at åbne en restaurant. Og vi åbner den, fordi mig og min kone gerne vil arbejde sammen. Jeg tror, det bliver godt for os. Vi spiser tit selv sushi og synes, det er god mad, fortæller Muhamed Alali, der er fra kurdiske Kobane i Syrien.

Annonce

De har lært at lave sushi. De har også familiære bånd til sushirestauranten i Assens, Ella Sushi, som åbnede for ikke så lang tid siden. Og derudover er der familiære grene til en sushirestaurant i Faaborg, fortæller de.

The Royal Sushi

Ligger i Søndergade 26 i Glamsbjerg.

Åbner mandag den 14. juni klokken 14.

Restauranten har sin egen facebookside under samme navn. Her er der bestillingsoplysninger.

Det med at stå i en restaurant kender Muhamed Alali allerede til, fordi han bl.a. har arbejdet hos McDonald's i Nyborg i to år. Han flyttede til Assens Kommune, fordi noget familie flyttede dertil.

Konens idé

Familien har brugt cirka 200.000 kroner på at etablere restauranten i Glamsbjerg, der som sagt åbner mandag. Der er 20 procent i rabat på åbningsdagen, oplyser Muhamed Alali.

- Det er fordi, det er vores første dag, siger han.

Muhamed Alali er ved at ordne de sidste detaljer i sin nye sushirestaurant i Glamsbjerg. Foto: Martin Kloster

26-årige Muhamed Alali kom til Danmark for næsten seks år siden. For næsten to år siden fulgte hans 21-årige hustru med. Og for 10 måneder siden fik de deres første barn, Miran.

Det er hende, der har fundet på restaurantens navn og det med det royale.

- Jeg ville gerne vise, det er det bedste, fortæller Nesrin Alali.

Den "royale" sushirestaurant har deres egen facebookside under samme navn, hvor man også finder menukortet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Assens

Tina undrer sig over "sandstrandsrabatter" i industriområde: - Det ville passe så fint, hvis vi var en vesterhavskommune, men det er vi ikke

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Efter flirt med Lokallisten: SF ville ikke have ham som kandidat, så nu har Buhl meldt sig ud af partiet for anden gang på to år

Annonce