Annonce
Faaborg-Midtfyn

Faldsled Strandpark kom på finansloven

Styregruppen med Flemming Lunde, Henning Bahl og Torben Søndergaard har nu fået finansieret en tredjedel af strandparksprojektet. Arkivfoto: Palle Søby

Politikerne har sat 1,35 mio. kroner af til, at den gamle fodboldbane i Falsled kan forvandles til strandpark.

Annonce

Faldsled: I Faldsled er de kommet et stort skridt tættere på at kunne realisere planerne om at forvandle den gamle fodboldbane bag Faldsled Skole til en strandpark med en række rekreative faciliteter.

I den budgetaftale, der netop er indgået i kommunalbestyrelsen, er der sat 1,35 mio. kroner af til projektet, og sammen med et tilsagn om 450.000 kroner i LAG-midler, er der nu sikret 1,8 millioner kroner til projektet, som er budgetteret til at koste 4,6 mio. kroner.

Og Henning Bahl fra styregruppen bag projektet er meget glad.

- Vi er himmelhenrykte over, at kommunen vælger at støtte vores projekt. Vi har fået præcis det, vi har søgt om, og vi kun fået positive tilbagemeldinger fra kommunen. Det er et kæmpe skulderklap, siger Henning Bahl, der er næstformand i lokalrådet.

Aktuelt har gruppen også en ansøgning liggende hos Nordeas kystpulje, hvor der kommer svar til oktober.

- Der håber vi selvfølgelig også, at vi er med, siger Henning Bahl.

Det er en arbejdsgruppe på tre, der er primus motorer i projektet. Ud over Henning Bahl er også Torben Søndergaard og Flemming Lunde, formand for idrætsforeningen, med i styregruppen.

Planen er blandt andet at "trække sandet" fra kysten helt op til Faldsled gl. skole, og et promenadedæk af træ skal bogstaveligt talt gå helt ud i Helnæsbugten.

Langs med trædækket skal der være tennisbane, beachvolley, multibane, træningsfaciliteter (crossfit), petanquebane, siddemøbler, udekøkken og helt nede ved stranden badehuse, sauna og en lille scene.

På en del af den gamle fodboldbane skal der desuden være en mindre fodboldbane til syvmandsbold, så Faldsled - igen - får "Danmarks smukkeste fodboldbane".

Hele området skal beplantes med strandvegetation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Lokal kok blev stukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Fyn For abonnenter

Se listen over bøder for overtrædelse af forsamlingsforbud: 69 bøder uddelt af politiet på Fyn

Annonce