Annonce
forside

FAKTA: Mette Hundahl - sømand, sejler, forfatter og forlægger

Forfatter og lektor på Marstal Navigationsskole, Mette Hundahl, Svendborg, er i sin fritid aktiv lystsejler i Thurø Sejlklub. Foto fra bogen "Vejret på vandet".

Mette Hundahl er født i Svendborg i 1960 og er opvokset på Fanø, hvor hendes far var navigationslærer på øens daværende skole. Mette Hundahl har i de sidste mange år boet i Svendborg og er gift med underviser Jørgen Ritz, Svendborg Søfartsskole.

Mette Hundahl er elev fra Kogtved Søfartsskole og skibsfører fra Svendborg Navigationskole (nu Simac) i 1984 og har sejlet som styrmand med J. Lauritzens reeferskibe i et par år midt i 1980'erne.

Mette Hundahl er også uddannet folkeskolelærer fra Skaarup Seminarium, men har aldrig undervist i folkeskolen. Mette Hundahl har desuden en master i voksenundervisning fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Mette Hundahl har gennem 19 år undervist på Simac i Svendborg, indtil hun for godt seks år siden valgte at skifte til Marstal Navigationsskole. Her underviser Mette Hundahl som lektor i maritimt vejr, sejladsplanlægning og maritimt engelsk.

Mette Hundahl er også uddannet ordblinde-lærer og yder assistance på både navigationsskolen i Marstal samt på de videregående uddannelser i Svendborg.

Mette Hundahl er som lystsejler aktiv i Thurø Sejlklub og har været leder af de ugentlige pigesejladser. Hun sejler selv i familiens 23 fods sejlbåd, en L23.

Mette Hundahl er af sejlklubberne en ofte benyttet foredragsholder om vejret til søs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Annonce