Annonce
Kerteminde

Fagligheden fejres til Butikkernes Dag: - Det bliver aldrig umoderne at shoppe

Bjarne Svane ejer selv butikken Svane i Kerteminde. Arkivfoto.
4. og 5. oktober er der Butikkernes Dag i Kerteminde. Her fejrer byens butikker den store faglighed i butikslivet. Arrangementet byder også på spændende events og gode tilbud.

Kerteminde: Der er ingen tomme lokaler i Kertemindes byliv, og det skyldes ikke mindst, at butikkerne i byen rummer en stor faglighed, hvor der skabes tilhørsforhold til kunderne. Den faglighed fejres 4 og 5. oktober til Butikkernes Dag, som afholdes af Kerteminde Cityforening.

- Vi vælger at have fokus på det positive i stedet for det negative. Vi har mange faglige folk og specialbutikker i byen, siger Bjarne Svane, der er formand for aktivitetsudvalget i Kerteminde Cityforening og idémand bag arrangementet.

Ifølge Bjarne Svane skal man spejde langt efter de tomme lokaler i byen.

- Mig bekendt er der ingen tomme lokaler i byen, og det ser man i mange andre byer. Så noget må vi gøre rigtigt.

Annonce

Brug din lokale butik

Til Butikkernes Dag vil du kunne finde et godt tilbud eller to, men det er ikke det, der er i højsædet i de to dage, siger Bjarne Svane.

- Oplægget til butikkerne er, at der er fokus på fagligheden og dygtigheden i hver enkelt butik. Der er mennesker, der har årtiers erfaring, og i butikkerne kan du skabe tilhørsforhold, som du ikke kan få på nettet. Derfor hylder vi også de kunder, der bruger deres lokale butik. Nethandel er kommet for at blive, men det bliver aldrig umoderne at shoppe.

Bjarne Svane tør ikke spå om, hvordan fremtiden kommer til at se ud for Kertemindes butikker. Men han siger, at butikslivet er ideelt for hele byen.

- Butikkerne er selvfølgelig pressede, men vi har vist, vi kan klare det i Kerteminde. Hvis ikke, der er et godt butiksliv i byen, så kører folk udenbys og handler, og så kan det også ses på skolerne, og til sidst kan du se det i værdien på dit eget hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce